Юлія Придатко – спеціальність «Фізична культура і спорт» свідомо обирають досвідчені громадяни нашого суспільства

20 червня 2022 року

 Спеціальність 017 «Фізична культура і спорт» обирають не тільки молоді люди, випускники шкіл та коледжів, але і дорослі, освідченні громадяни нашої держави, які мають вже освіту, і не одну. Коли вже досвід підказує і направляє людину, говорячи що треба звернути увагу на поклик серця, займатись та розвиватись в напрямку улюбленої справи. Наш співрозмовник, талановита молода жінка Юлія, яка має вже декілька освіт, але все одно, вирішила вдосконалюватися з фізичної культури та спорту.

  • Вітаю, Юлія! Розкажіть про себе. Звідки Ви, де навчались?

     — Я народилась 10 вересня 1991 року у місті Києві, закінчила дитячу юнацьку спортивну школу №18 з волейболу. Потім продовжила свою освіту у Національній академії внутрішніх справ, де отримала ступінь магістра за спеціальністю «Правознавство» і здобула кваліфікацію юриста. Потім закінчила Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова за спеціальністю «Політологія» та здобула кваліфікацію політолога; викладача соціально-гуманітарних дисциплін.

  • Це Ваша не перша освіта. Чому вирішили змінити напрямок діяльності?

     — Так, це не перша моя освіта, і гадаю що не остання. Напрямок своєї діяльності не змінюю, а тільки вдосконалюю ті напрямки, які для мого життя будуть корисними та від яких я буду отримувати задоволення. Граю у волейбол, пляжний та класичний, беру участь у змаганнях Київської зальної волейбольної ліги, сама організовую аматорські турніри з волейболу та займаюсь суддівством – це моє захоплення та натхнення. Тому, вважаю за потрібне розширювати знання у цьому напрямку.

  • Як ви дізнались про НУБіП України, і чому вирішили вступати саме до нас для здобуття вже третьої спеціальності?

     — Моє життя безпосередньо пов’язане зі спортом та волейболом, а зі спортивними здобутками студентів-спортсменів, викладачів та тренерів НУБіП України я була знайома вже давно. З деякими особисто зустрічаємось на спортивних майданчиках Києва. Тому, коли дізналася, що НУБіП України відкрив нову спеціальність «Фізична культура і спорт», зрозуміла, що настав час підвищувати кваліфікацію та долучатися до спортивної родини НУБіП України.

  • Чому обрали саме цю спеціальність?

     — Кредо мого життя – постійне самовдосконалення! Як вже казала раніше, я активно займаюсь спортом, захоплююсь ЗОЖ та корисним харчуванням. Не уявляю жодного свого дня без спортивних заходів. Отже, почала відчувати потребу в розширені знань з цього напрямку. Професійні знання у галузі фізичної культури та спорту допоможуть мені просунутись у самовдосконаленні.

  • Чи вважаєте Ви обраний напрям перспективним?

     — Так, я вважаю цей напрямок дуже перспективним! Адже все більша і більша кількість людей усвідомлюють необхідність здорового способу життя у всіх його проявах. І саме дипломований спеціаліст у сфері фізичної культури та спорту, зможе фахово спрямувати та проконсультувати людей на шляху до здоров’я.

  • Про що Ви мрієте, і яким бачите своє майбутнє?

     — Мрію про яскраве і насичене життя та реалізацію у різноманітних напрямках. Хочу спробувати себе в різних видах діяльності і отримувати задоволення від роботи та життя в цілому. Майбутнє і самореалізація для мене слова синоніми.
     Своє майбутнє бачу обов’язково пов’язане зі спортом.


Розмову вела старший викладач кафедри
фізичного виховання
Анна Хижняк

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook