Зустріч у гуртожитку № 6: відрекомендовуємо нового вихователя і перевіряємо санітарний стан

30 March 2021, 13:00

   Невід’ємною складовою виховної роботи на гуманітарно-педагогічному факультеті є робота в гуртожитку. З метою перевірки дотримання студентами умов проживання і вирішення їхніх побутових проблем 22.03.2021 року заступник декана Світлана Харченко, завідувач гуртожитку Фещенко Тетяна Олегівна та вихователь гуртожитку Медяник Ганна Андріївна провели планову перевірку. Особливу увагу комісія приділяла санітарному стану кімнат студенів гуманітарно-педагогічного факультету, адже саме турботливе ставлення мешканців гуртожитку до місця свого проживання створює найкращі побутові умови та умови для навчання.

   Студентам гуманітарно-педагогічного факультету, що мешкають у гуртожитку № 6, заступник декана Світлана Харченко відрекомендувала нового вихователя гуртожитку асистента кафедри англійської філології гуманітарно-педагогічного факультету Ганну Медяник.

   Комісія відмітила те, що студенти відповідально поставились до питання дотримання чистоти в кімнатах та місцях загального користування. Загалом стан кімнат задовільний, вимоги пожежної безпеки витримані.

   Відзначимо, що в студентських гуртожитках щороку будівельники проводять планові поточні ремонти, покращуючи умови для проживання. Керівництво університету і деканат велику увагу приділяють створенню належних побутових умов для студентів.

   Заступник декана також відвідала засідання студентської ради, де поспілкувалася зі студактивом, поцікавилася справами і проблемами, які турбують мешканців гуртожитку, а також окреслили свої плани на найближчий місяць.

Анна Медяник, вихователь гуртожитку № 6

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook