Моя мрія збулася! Чи не казка це?!

October 1, 2020

   Я – студентка першого курсу Прицепова Євгенія. Цього року я вступила на гуманітарно-пеадгогічний факультет НУБіП України, на спеціальність «Філологія (германські мови та літератури, переклад включно). Англійська та друга іноземна», на місце державного замовлення.

 

   Все своє життя я мріяла займатися вивченням іноземних мов. У школі неодноразово показувала високі досягнення з таких предметів як англійська та французька мови. Також зайняла друге місце на олімпіаді з англійської мови Києво-Святошинського району у 2016 році. Вивчення англійської – це не лише моє хобі, а й покликання.
   Про НУБіП я дізналася від друзів і знайомих, що завжди захопдиво розповідали про цей університет. Після того, як я відвідала День відкритих дверей цього навчального закладу, я була абсолютно вражена усім і… полюбила цей Університет. Корпуси просторі, зі свіжим ремонтом, аудиторії величезні, обладнані всім необхідним, навчальні лабораторіїобладнані комп’ютерами. Корпуси Університету знаходяться в лісо-парковій зоні в районі Голосієво. Повітря тут чисте, свіже, напоєне запахами трав і хвойних дерев. Краєвиди навколо вражають своєю первозданною красою і спокоєм. Недалеко від Університету знаходиться станція метро «Виставковий центр», що робить доступним і швидким маршрут до будь-якого із корпусів.
   Особисто для мене одним з найбільших плюсів НУБіП є зручне розташування, яке майбутні абітурієнти повинні обов’язково враховувати, обираючи майбутній заклад вищої освіти. Бібліотека НУБіП України має унікальну науково-технічну базу спеціалізованої літератури, якої немає в жодному університеті України.
   Почався і швидко промайнув перший тиждень навчання. Викладачі, що проводили заняття в цей тиждень, в основному – викладачі нашого факультету, гуманітарно-педагогічного, доброзичливі, щиро привітали нас, першокурсників, дали нам позитивний заряд на весь навчальний семестр. Проведені перші лекційні та практичні заняття дали кожному з нас зрозуміти, який незвіданий світ знань перед нами відкриється, скільки нового ми зможемо осягнути, щоб щораз підніматися у своїх знаннях на нову сходинку, збагачуватися інтелектуально.
   Я горджуся тим, що стала студенткою престижного університету!
   Запрошую майбутніх абітурієнтів до великої дружньої університетської родини! Повірте, це ваш шанс! І впевнений та правильний Ваш вибір!

Євгенія Прицепова,
студентка 1 курсу спеціальності
«Філологія (германські мови та літератури,
переклад включно). Англійська та друга іноземна»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook