Перевірка факультету тваринництва та водних біоресурсів: до викликів сьогодення готові

22 September 2020, 20:56

   У рамках реалізації стратегічної програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2025» та підготовки до вченої ради університету сьогодні, 22 вересня, на факультет тваринництва та водних біоресурсів завітала комісія у складі проректора з навчальної та виховної роботи Сергія Кваші та декана факультету землевпорядкування Тараса Євсюкова. Метою перевірки було визначення якості надання освітніх послуг, стану матеріально-технічної бази та виконання рішення вченої ради університету від 25 травня 2016 р. науково-педагогічним колективом факультету тваринництва та водних біоресурсів.

    Спочатку члени комісії ознайомились з веденням документації у деканаті за спеціальностями «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Водні біоресурси та аквакультура». Потому вони перейшли до огляду матеріально-технічної бази факультету та оглянули частину об’єктів, які були зроблені за останні роки. Комісія проінспектувала у навчальному корпусі № 1 центр водних біоресурсів та аквакультури, який знаходиться на фінальній стадії завершення, новостворені навчальні лабораторії кафедр годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного, генетики, розведення та біотехнології тварин і біології тварин. Члени комісії з позитивом відзначили, що факультет є учасником міжнародного гранту за програмою Erasmus + “Improving skills in laboratory practice for agrо-food specialists in eastern Europe» в рамках якого було закуплено обладнання для лабораторії молекулярно-генетичних досліджень у тваринництві на суму понад 20 тис. євро. Також вони перевірили якість проведення лабораторно-практичних занять, які відбуваються очно з розподілом груп на підгрупи та дотриманням усіх карантинних вимог та лекційних занять, які відбуваються дистанційно на різних платформах.

    Загалом члени комісії відзначили високий рівень якості надання освітніх послуг та покращення матеріально-технічної бази факультету впродовж останніх п’яти років. Можна з упевненістю сказати, що колектив факультету тваринництва та водних біоресурсів у повній мірі виконав усі намічені плани та рухається у вірному напрямі на шляху до своїх цілей.

Вадим Кондратюк,
декан факультету тваринництва та водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook