Завідувач кафедри, д.т.н., проф. Лахно В.А. взяв участь у роботі ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «ПРИКЛАДНІ СИСТЕМИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ В ІНФОРМАЦІЙНОМУ СУСПІЛЬСТВІ»

October 1, 2019

     Завідувач кафедри, професор Валерій Лахно взяв участь у роботі ІІІ міжнародної науково-практичної конференції «ПРИКЛАДНІ СИСТЕМИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ В ІНФОРМАЦІЙНОМУ СУСПІЛЬСТВІ», яка відбулася у КНУ імені Тараса Шевченка 30 вересня 2019 року. На конференції було заслухано понад 20 доповідей. Було розглянуто наступні питання:

  • Прикладні інформаційні системи в цифровій економіці.
  • Прикладні інформаційні системи на транспорті, в машинобудуванні, агросекторі, фінансовому, банківському секторі, енергетиці, медицині.
  • Прикладні інформаційні системи та технології в освіті, науці, техніці.
  • Захист інформації в прикладних інформаційних системах.
  • Перспективні системи та технології в інфокомунікаціях.
  • Проблемні правові аспекти використання цифрових технологій.

    

        Валерій Анатолійович представив Національний університет біоресурсів і природокористування України науковою доповіддю «Модель управління процедурою взаємного фінансового інвестування в інформаційні технології та кібербезпеку систем Smart City». Слід зазначити що кафедра комп’ютерних систем і мереж у 2019 році успішно ліцензувала спеціальність 125 - «Кібербезпека» та вперше набрала групу студентів на 1 курс. Попереду багато цікавих зустрічей, семінарів, форумів та конференцій.

 

Дмитро Касаткін,

доцент кафедри

комп’ютерних систем і мереж

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook