Інтелектуальні дебати серед факультетів "НУБіП України

5 March 2019, 8:39

У лютому місяці стартував новий проект «Перший офіційний турнір наукових дебатів серед факультетів «НУБіП України» з ініціативи студентської організації НУБіП України. З 18 по 22 лютого проходив 1-ий тур, в якому між собою змагалось 15 команд, проте в наступний змогли вийти лише 8 з них.

Нашу команду «Карла Поппера» представляли студенти першого курсу, а саме Маргарита Гулян, Владислав Пономаренко та капітан команди Микита Трухін. 22 лютого разом з командою «Масони» факультету конструювання та дизайну наші спікери розкривали досить насичену темулегалізації маріхуани. Кожна з команд по черзі наводила та обгрунтовувала свої аргументи, ними були і факти з використання маріхуани в медицині, в інших державах,а також власні погляди кожного учасника на цю тему. Протягом всієї дискусії, команди задавали один одному запитання, аргументовували та досить вмінно відстоювали свої позиції.

Заключною нотою диспуту став загальний висновок аргументів кожної команди. Після завершення дебатів, судді довго не могли визначитися з переможцем. Але все ж таки підрахувавши всі бали, з незначним відривом перемогла команда факультету конструювання та дизайну. А капітана команди гуманітарно-педагогічного факультету, Трухіна Микиту, відзначили кращим спікером команди. То ж, після вирішального фіналу дебатів між командами відбудуться також  змагання між кращими спікерами факультетів. Тому підтримуємо нашого спікера та бажаємо надалі вдалих виступів!

СО гуманітарно-педагогічного факультету,
Науковий відділ

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook