Університет приєднався до глобальної академічної програми SAS

November 8, 2018
   
Компанія SAS, що є одним із світових лідерів на ринку програмного забезпечення і надання послуг у сфері аналітики даних, розробила для студентів, викладачів  та дослідників закладів вищої освіти глобальну академічну програму. Метою програми є підтримка ЗВО у питаннях вивчення  та впровадження новітніх інформаційних технологій в області аналітики даних.
   
Згідно укладеного договору між нашим університетом та компанією SAS Institute Україна факультет інформаційних технологій став повноправним учасником глобальної академічної програми SAS. Це дає можливість студентам факультету оволодівати новітнім математико-статистичним інструментарієм інтелектуального аналізу даних для вирішення складно структурованих управлінських задач.
   
На факультеті розпочата робота по залученню студентів до глобальної студентської мережі SAS та використанню сучасного програмного забезпечення для написання науково-дослідних робіт. Доцент кафедри інформаційних систем Силантьєв С.О. активно залучає студентів не лише до вивчення зазначеного програмного забезпечення, а й до участі у міжнародних конкурсах з використання SAS для вирішення прикладних завдань економіки. Переможці конкурсу отримують можливість виступити на щорічному Глобальному форумі SAS.
 
 
 
Декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова,

Завідувач кафедри інформаційних систем Михайло Швиденко 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook