ХІ Міжнародний бізнес-форум «Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні»

March 23, 2018
22 березня 2018 року у Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся ХІ МІЖНАРОДНИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ «ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ» за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Міністерства освіти і науки України та Міністерства економічного розвитку та торгівлі України в якому викладачі кафедри фінансів прийняли активну участь.
 
Розпочав роботу форум із привітального слова  Першого проректора КНТЕУ Притульської Н.В.
 
В пленарному засіданні виступили Директор департаменту інноваційної діяльності та трансферу технологій Міністерства освіти і науки України Шовкалюк В.С., Генеральний директор Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України Биковець В.М., консультант Комітету Верховної ради України з питань науки і освіти Андрощук Г.О., міжнародний експерт, економіст Гарбарук І.М., інші науковці та практики.
 
Стрімкий розвиток техніки і технології в умовах зростаючої глобалізації і конкуренції стають джерелом насущних проблем але і нових можливостей для багатьох компаній. Цифрова економіка стає безальтернативною основою ефективного розвитку системи державного управління, бізнесу, соціальної сфери і всього суспільства.
               
Аграрному секторі економіки приділялася значна в рамках роботи ІІ секції Бізнес-Форуму «Інноваційний розвиток підприємств». Де наші викладачі Скрипник Г.О., Данилевська-Жугунісова О.Є., Буряк А.В. та Тітенко З.М. під керівництвом завідувача кафедри Давиденко Н.М., прийняли активну участь у обговоренні ключових стратегічних напрямів наукових досліджень.
 
     
На завершення всі учасники отримали сертифікати і мали можливість поспілкуватися зі спікерами та отримати відповіді на питання, що виникли під час зустрічі.

 

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook