Випуск гуманітарно-педагогічного факультету: ректор Станіслав Ніколаєнко вручив дипломи магістрам

December 22, 2017

21 грудня 2017 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулось урочисте вручення дипломів випускникам-магістрам денної та заочної форм навчання. Статус магістра відтепер можуть офіційно підтвердити 117 випускників спеціальностей «Педагогіка вищої школи», «Соціальна педагогіка», «Управління навчальними закладами», «Філологія: переклад», «Професійна освіта».

З вітальним словом до випускників звернувся декан гуманітарно-педагогічного факультету професор Василь Шинкарук, який побажав їм успіхів, творчого і кар’єрного зростання, легкого працевлаштування, наснаги, життєвого оптимізму та великих звершень і закликав гідно нести звання випускника НУБіП України та активно розвивати сучасну науку, а здобуті знання, досвід і вміння передавати учнівській та студентській молоді.

З найкращими побажаннями до наших магістрів звернувся ректор університету, член-кореспондент НАПН України, професор кафедри педагогіки Станіслав Ніколаєнко, який висловив надію на те, що сьогоднішня подія стане гарним початком нової сторінки в житті випускників гуманітарно-педагогічного факультету, адже, цитуючи Ліну Костенко, наголосив, що «кожен фініш – це, по суті, старт». І неодмінно серед молоді, присутньої у цій святковій залі, знайдуться висококваліфіковані знавці своєї справи та майбутні видатні науковці, що творитимуть майбутнє.

Найкращим випускникам факультету, відмінникам навчання дипломи про отримання освітнього ступеня «магістр» вручив ректор Станіслав Ніколаєнко та заслужений журналіст України Іван Чиж.

Студенти, що мали успіхи в навчанні, брали активну участь у житті факультету та університету, отримали грамоти та подяки від декана факультету професора Василя Шинкарука.

Від імені наставників студентських груп випускників привітала доцент Леся Маценко поетичними рядками.

У свою чергу, від імені студентів до присутніх звернулася Вікторія Федосова зі щирою подякою за створені умови для навчання, за знання, настанови і турботи, за сьогоднішнє свято і завтрашні перспективи. На чолі з Олександром Думишинцем і Наталією Шостак магістри склали урочисту присягу випускника гуманітарно-педагогічного факультету на вірність загальнолюдським цінностям та гідне життя.

Випускники презентували свої групи, розповіли про цікаві сторінки студентського життя за всі роки навчання, про успіхи та досягнення.

Святковий настрій випускникам створювали заслужений артист України, доцент кафедри культурології Роман Рудий і Катерина Столяревська, Каріна Арзуманян, Дарина Кирилюк, Антоніна Бойчук, Радіон Вегера, Інесса Міхно та Аліна Онопрієнко, Олександр Маринін та учасники хореографічного ансамблю «Сузір’я DANCE». Завершилися урочистості колективним фото випускників та їхніх наставників.

Наталія Ольховська,
доцент кафедри іноземної філології і перекладу

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook