Постерна конференція магістрів факультету ІТ

November 15, 2017
 
14 листопада студенти, аспіранти та молоді вчені факультету стали учасниками VIII Міжнародної науково-практичної конференція молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта»,  у фокусі якої і проводилася щорічна постерна конференція магістрів другого року навчання
232 аудиторія навчального корпусу 15 перетворилася на справжній коворкінг чи галерею постерів, в яких студенти торкались актуальних питань аналізу, моделювання та прогнозування  економіки, розробки інформаційних систем, впровадження новітніх інформаційних технологій в галузях природокористування. Учасники  постерної презентації  познайомили всіх присутніх з ходом та попередніми результатами своїх наукових досліджень, що майже завершені та готові до захисту перед екзаменаційною комісією  в середині грудня 2017 року.
 
  
Для оцінки  наукових розробок магістрів  на факультеті було створено дві комісії в складі декана факультету Олени Глазунової,  завідувачів випускових кафедр Андрія Скрипника та Белли Голуб, провідних науковців, перед якими, відповідно, звітували магістри за спеціальністю «Економіка» (Економічна кібернетика) та магістри спеціальності «Комп’ютерні науки». Постерну магістерську конференцію відвідала Олена Колесникова, заступник начальника навчального відділу, яка також долучилася до студентської науки та відмітила цікаві роботи й дійсно вагомі результати досліджень.
 
Окрім представлення неординарних тематик та розробок, студенти показали і креативні підходи до створення самих постерів, що були досить інформативними і відображали основні етапи та магістерських робіт. За підсумками постерної сесії будуть обрані найкращі постери, а відповідні студенти будуть нагороджені грамотами за успіхи в науковій роботі.
 
 
 
Багато студентів молодших курсів завітали на цю презентацію. Біля окремих постерів відбувалися жваві дебати, які охоплювали коло актуальних питань з різних предметних галузей. І, як результат, на декілька годин факультет занурився в атмосферу партнерського спілкування, гострих дискусій та дружніх  порад нашим магістрам, більшість з яких незабаром поповнять лави  висококваліфікованих фахівців за певними напрямками.
 

Наталія Клименко, заступник декана з навчальної та виховної роботи 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook