Результати літньої екзаменаційної сесії, стан підготовки кафедр економічного факультету до нового навчального року у полі зору засідання вченої ради економічного факультету

June 17, 2023
     15 червня 2023 року відбулося підсумкове засідання вченої ради економічного факультету в 2022-2023 навчальному році.
 
   Голова вченої ради, професор Діброва А.Д. розпочав роботу з порядку денного, в якому були питання: інформація про результати літньої екзаменаційної сесії на економічному факультеті на 2022-2023 н.р.; про стан підготовки кафедр економічного факультету до нового 2023-2024 н.р.; про стан інформаційного наповнення та оновлення контенту сторінки сайту кафедр економічного факультету; про підготовку наукових проектів за фінансування МОН України на 2023-2024 н.р.; затвердження тем аспірантів; навчально-методичне забезпечення та інше.
    Про результати літньої екзаменаційної сесії на економічному факультеті за 2022-2023 н.р. доповів заступник декана економічного факультету Нагорний В.В. Було розглянуто середній бал навчання, кількість студентів, які мають заборгованість за результатами літньої екзаменаційної сесії в розрізі освітніх ступенів, спеціальностей, курсів. В результаті: 62 студенти мають 1-2 заборгованостей з навчальних дисциплін та 57 студентів – 3 і більше заборгованостей. Прийнято рішення: заступникам декана і кураторам груп з’ясувати причини заборгованості та організувати ліквідацію академічної заборгованості до перевідного наказу.
 
    Вченою радою було розглянуто питання щодо готовності кафедр економічного факультету до нового навчального року. На сайті економічного факультету розміщено робочі програми з дисциплін, що забезпечують кафедри економічного факультету та силабуси. На підставі звітності завідувачів кафедр підведено підсумки готовності економічного факультету до нового навчального року.
 
    Відповідальна за наповнення сайту економічного факультету доцент Долженко І.І. доповіла про стан інформаційного наповнення та оновлення контенту сторінок сайту кафедр економічного факультету. Вона зосередила увагу на публікаційній активності кафедр на сторінці економічного факультету та на головній сторінці Університету в 2022-2023 навчальному році, особливо на черговість рубрик, оновлення інформації, портфоліо викладачів і аспірантів, актуальності інформації, дублювання інформації в різних рубриках. Було зазначено найбільш активні кафедри в розрізі різних рубрик. Інною Іванівною для оптимізації подання інформації було запропоновано перелік рубрик на сторінках для всіх кафедр економічного факультету в тому числі: конференції, публікації, теми наукових досліджень, лабораторії, практичне навчання, культурно-виховна та профорієнтаційна робота тощо. Було звернуто увагу на наповнення англомовних сторінок кафедр.
 
    Завідувачі кафедри доповіли про стан підготовки наукових проектів за фінансуванням МОН на 2023-2024 навчальний рік.
 
  Також на засіданні було обговорено питання про стан та ліквідацію боргів за навчання, про присвоєння вчених звань, затвердження тем аспірантів, підготовку до випуску фахівців ОС «Бакалавр», рекомендовано до друку навчально-методичну літературу та інші важливі питання життєдіяльності факультету.
 
Лариса Олійни,
секретар вченої ради економічного факультету
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook