Мода на здорове харчування: Їжа має бути не тільки смачною, але й корисною

January 27, 2015
м. Київ, НУБіП України та Концерн "Bears Food Ingredients"

    В січні місяці 2015 року відбулось ряд зустрічей з магістрами, аспірантами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК і фахівцями Концерну «Bears Food Ingredients» співпрацю з яким факультет нараховує чимало років. 

Новизна співпраці полягає не лише в підготовці висококваліфікованих фахівців , а і в тому, що харчові рішення є результатом застосування комплексу інструментів:

  • Впровадження "ноу-хау"
  • Диференціація існуючих і впровадження нових продуктів для створення оригінальних технологічних рішень
  • Удосконалення технології виробництва і зберігання продуктів агропромислового комплексу
  • Створення нових та унікальних продуктів для здоров’я
  • Впровадження і технологічний супровід нових продуктів і технологій на підприємствах агропромислового комплексу
  • Навчання і підвищення кваліфікації
         

    Спеціалістами факультету і Концерну розроблені принципово нові технологічні рішення для продуктів «нового покоління», в яких поєднані як технологічні тік і дієтичні якості:

  • високі смакові характеристики;
  • виражені лікувально-профілактичнівластивості;
  • дієтичні якості – за рахунок мінімального змісту жиру і повної відсутності сахарози та ін.

   Нові розробки представлені в трьох галузях харчової промисловості:

  • м’ясопереробної
  • молочної
  • хлібокондитерської 

і покладені в основу заявок на патенти, написанню наукових статей, виконанню магістерських робіт та підготовки кандидатських та докторських дисертацій.

      Але самим значимим сьогодні результатом співпраці факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК і Концерну «Bears Food Ingredients» є працевлаштування випускників , плідне партнерство та надання можливості професійного вдосконалення.
 

Декан факультету харчових технологій
та управління якістю продукції АПК
д.т.н. проф. Баль-Прилипко Л.В.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook