Зустріч деканату гуманітарно-педагогічного факультету із наставниками академічних груп

October 16, 2022
   Розуміючи важливість та роль наставників у комунікації зі студентами та у забезпеченні якісного освітнього процесу, 14 жовтня 2022 року відбулася зустріч заступників декана гуманітарно-педагогічного факультету із наставниками академічних груп.

   Під час зустрічі було обговорено ряд важливих та актуальних питань. Заступник декана Ігор Буцик, підняв питання відвідування студентами навчальних занять, активізації роботи наставників академічних груп, щодо формування у студентів мотивації до роботи на навчальних заняттях, аналізу наявних життєвих проблем у підопічних. Ще раз було наголошено на алгоритмі поведінки студентів та викладачів під час повітряної тривоги. Заступник декана Світлана Харченко у своєму звернені до наставників академічних груп висвітлила питання оплати за проживання і поселення у гуртожитки у 2022-2023 навчальному році. Наголосила на участі студентів у науковій роботі, зокрема в участі конференціях, підготовці студентських наукових робіт, тощо.

   Під час зустрічі з наставниками заступником декана гуманітарно-педагогічного факультету Богдан Назаров поінформував про пільгові категорії на факультеті та ознайомлено наставників із основними документами для призначення соціальної стипендії студентам пільгових категорій денної форми навчання та зразки заяв на призначення соціальної стипендії.

   Заступник декана Наталія Шевченко нагадала про діяльність відділу працевлаштування НУБіП, який допомагає в пошукові роботи студентам та випускникам і наголосила, що 15 жовтня останній термін подання документів на навчання офіцерів запасу на кафедрі військової підготовки НУБіП України.

 

Заступники декана від імені деканату гуманітарно-педагогічного факультету привітали всіх присутніх із святом Покрови, Днем козацтва та Днем захисників і захисниць України. Дякуємо нашим захисникам за можливість працювати, навчати та боронити освітній фронт.

 

Наталія Шевченко,
заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook