Календар подій

6.10.2014 – 12.10.2014

Списком
По днях тижня

Понеділок
6.10.2014

Збори деканів

6 жовтня 2014, 15:00

Нарада деканів з питань підвищення якості організації навчального процесу

6 жовтня 2014, 15:00

У понеділок 06.10.2014 року в аудиторії 222 навчального корпусу № 17 о 15.00 відбудеться нарада деканів з питань підвищення якості організації навчального процесу.проектПОРЯДОК ДЕННИЙ 

В рамках реалізації програми «Голосіївська ініціатива - 2020» обговорено перспективи розвитку ННІ бізнесу та ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва

6 жовтня 2014 року

 Під час співбесід адміністрації університету із керівництвом навчально-наукових інститутів 6 жовтня в рамках програми розвитку вишу «Голосіївська ініціатива - 2020» обговорено перспективи двох ННІ – бізнесу і ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва.  

Триває відновлення покрівлі 3-го навчального корпусу

6 жовтня 2014 року

Наразі залито половину залізобетонного поясу під монтаж ферми перекриття корпусу. А вже 7 жовтня розпочнуться підготовчі роботи для бетонування іншої частини. Триває вивіз ферм на об’єкт для їх монтажу і встановлення на залізобетонний пояс. Силами студентів зачищено поверхи будівлі від сміття та паркету. 

Відбулася чергова нарада деканів щодо підвищення якості організації навчального процесу

6 жовтня 2014 року

 Розпочала збори Оксана Маслак (ННЦ виховної роботи і соціального розвитку), яка проінформувала щодо підсумків проведення Дня Донора 

ДО УВАГИ ПАТРІОТІВ УКРАЇНИ! фото

6 жовтня 2014 року

ЗБІР НЕОБХІДНОЇ ДОПОМОГИ ДЛЯ БІЙЦІВ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАІНИ, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ В ЗОНІ АТО  

Навчальний тренінг на тему: «Підготовка документів для подачі у спеціалізовану вчену раду»

6 жовтня 2014 року

Навчально-науковий центр підготовки та атестації наукових і науково-педагогічних кадрів вищої кваліфікації запрошує  аспірантів та докторантів 3-го року навчання та всіх бажаючих на навчальний тренінг: «Підготовка документів для подачі у спеціалізовану вчену раду», який відбудеться 10 жовтня 2014 р. 

Вівторок
7.10.2014

У ННІ тваринництва та водних біоресурсів здійснюють підготовку технологів з виробництва молока для сучасних молочно-товарних ферм України фото

7 жовтня 2014 року

     У відповідь на запити сучасних технологій виробництва молока, ННІ тваринництва та водних біоресурсів спрямовує зусилля на підвищення фахового рівня знань студентів та їх адаптації до роботи на сучасних молочно-товарних фермах. 

Наше основне завдання – забезпечувати нову якісну освіту (відбулася співбесіда адміністрації університету із керівництвом ННІ рослинництва, екології та біотехнологій)

7 жовтня 2014 року

Ми вийшли на фінальну стадію в пошуку шляхів оновлення діяльності нашого університету: як реалізувати програму розвитку університету «Голосіївська ініціатива - 2020», покращити наукову, навчальну підготовку, міжнародну співпрацю.  Наше основне завдання – забезпечувати нову якісну освіту. 

Науковці університету взяли участь у ХХІ міжнародна спеціалізована виставка "Індустрія пива, слабоалкогольних і безалкогольних напоїв — 2014" фото

7 жовтня 2014 року

     ННІ рослинництва екології та біотехнології вперше представив експозицію власних наукових досягнень в галузі біотехнології, на якій було представлено «Лінію первинної варки, ферментації та зброджування первинних харчових субстратів». 

Черговий випуск "Університетського кур'єру"

7 жовтня 2014 року

Вийшов із друку черговий випуск газети Національного університету біоресурсів і природокористування України "Університетський кур'єр".  З електронним варіантом газети можна ознайомитися за посиланням: 

Середа
8.10.2014

8 жовтня о 7-55 дивіться на телеканалі "ЕРА" перший випуск передачі "АГРООСВІТА"

8 жовтня 2014, 7:55

 8 жовтня (середа) о 7-55 ранку дивіться на телеканалі "ЕРА" (Перший національний) перший випуск передачі "АГРООСВІТА"  про спеціальності, яким навчають в нашому університеті.  

Кафедра конярства, кіннозаводства та економіки тваринництва активно включилася в реалізацію програми «Голосіївська ініціатива — 2020» та представила свій стратегічний план розвитку фото

8 жовтня 2014 року

     На виконання завдання поставленого ректоратом університету 7 жовтня 2014 року директор ННІ тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк разом із завідувачем кафедри Віталієм Скоциком представили очільнику університету Станіславу Ніколаєнко та першому проректору 

Перспективи за новими науковими розробками та інтеграцією в міжнародний науковий простір (відбулась співбесіда з керівництвом УННІ якості біоресурсів та безпеки життя)

8 жовтня 2014 року

 8 жовтня відбулася остання співбесіда адміністрації університету з керівництвом навчально-наукових інститутів. Завершував цей перелік Український навчально-науковий інститут якості біоресурсів та безпеки життя. 

На факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва відновлено виїзні заняття на базі навчально-дослідних господарств університету фото

8 жовтня 2014 року

     На факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва відновлено проведення виїзних лабораторних (практичних) занять. Тож, у період з 8 вересня до 5 жовтня студенти 3 курсу перебували на таких заняттях у відокремлених підрозділах університету. 

Четвер
9.10.2014

Правове регулювання необхідне для охорони та відтворення лісів в Україні фото

9 жовтня 2014 року

     Державне управління вітчизняною лісовою галуззю повинно спрямовуватись на вироблення ефективного механізму для досягнення гармонійного балансу з-поміж соціальних, економічних та екологічних інтересів держави у досліджуваній галузі. 

Кадрові зміни в університеті

9 жовтня 2014 року

8 жовтня наказом ректора Кудін Андрій Вячеславович 

11 жовтня відбувся суботник із відбудови 3-го навчального корпусу університету

9 жовтня 2014 року

11 жовтня (субота) відбувся суботник із відбудови 3-го навчального корпусу університету.Початок о 9-00. Збір біля корпусу. 

Зустріч з видатними особистостями: Адаменко Наталія Олександрівна фото

9 жовтня 2014 року

 9 жовтня в рамках циклу зустрічей з видатними особистостями в гостях у студентів та викладачів факультету інженерії агробіосистем побувала "Посол Миру", член федерації жінок "За мир в усьому світі", фахівець з питань етикету Адаменко Наталія Олександрівна.      

Нові надходження літератури до бібліотеки НУБіП України

9 жовтня 2014 року

Шановні користувачі !  

Увага! Стартує спартакіада «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників та співробітників університету

9 жовтня 2014 року

13 жовтня о 1600 стартує спартакіада «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників та співробітників структурних підрозділів у 2014-2015 навчальному році. І розпочнеться вона змаганнями із шахів. Місце проведення турніру — навчальний корпус № 5, ауд. № 19. 

П'ятниця
10.10.2014

Нарада з директорами ННІ

10 жовтня 2014, 10:00

На нараді з директорами ННІ обговорено підвищення якості навчального процесу та відбудову 3-го навчального корпусу

10 жовтня 2014 року

На нараді з директорами навчально-наукових інститутів 10 жовтня обговорено надходження коштів на відбудову 3-го навчального корпусу, зокрема для перекриття його покрівлі. Наразі ведуться підготовчі роботи на 3-му поверсі для монтажу конструкції.  З цією метою 11 жовтня о 9:00 відбудеться суботник. 

Міжнародні програми практичного навчання для студентів на 2015 рік

10 жовтня 2014 року

Наказом ректора університету Станіслава Ніколаєнка були затверджені міжнародні програми практичного навчання студентів на 2015 рік. Цьогоріч студенти університету зможуть перейняти знання та досвід фахівців семи країн по десяти програмам. 

«Клуб фінансового аналітика» в гостях у Білоцерківського молочного комбінату фото

10 жовтня 2014 року

      3 жовтня студенти — члени гуртка «Клуб фінансового аналітика» за підтримки декана економічного факультету Тетяни Камінської та у супроводі доцентів кафедри фінансів і кред 

Збірна команда університету з футболу привезла із Всеукраїнських спортивних ігор серед студентів аграрних ВНЗ ІІІ-ІV р.а. Мінагрополітики i продовольства України 2-ге місце фото

10 жовтня 2014 року

     Збірна команда університету з футболу посіла 2-ге місце на Всеукраїнських спортивних іграх серед студентів аграрних ВНЗ ІІІ-ІV р.а. 

Субота, неділя
11-12.10.2014

Суботник з відбудови 3-го навчального корпусу

11 жовтня 2014, 9:00

11 жовтня (субота) відбудеться суботник з відбудови 3-го навчального корпусу університету.Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у заході.Початок о 9-00.Адміністрація, Профком 

Продовжуються відновлювальні роботи у третьому навчальному корпусі університету

11 жовтня 2014 року

 11 жовтня більше п’ятидесяти працівників керівного складу університету та студентів взяли участь у суботнику з відбудови 3-го навчального корпусу.  

"Лівий берег". Станіслав Ніколаєнко: Не загубити молодь на вступній кампанії-2015

12 жовтня 2014 року

Новий Закон про вищу освіту послугує стимулом до розвитку університетів України. 

University Scientists Received the Honorary Award of the NAAS of Ukraine фото

12 жовтня 2014 року

     The team of university scientists consisting of Academician M.D. Melnychuk, Academician A.L. Boyko, Academician I.P. Hryhoryuk, Academician A.F. Likhanov, Academician A.A. Klyuvadenko, Academician G.G. Martyn, Academician V.I. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook