
ЗАВАДСЬКА Оксана Володимирівна
Доцент
Дисципліни, за викладання яких є відповідальною: «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва», «Технологія зберігання та переробки плодів та овочів», «Якість та логістика при зберіганні, переробці плодів та овочів».
Освіта вища: Закінчила Національний аграрний університет у 1996 році, спеціалізація – вчений агроном.
Тема кандидатської дисертації: «Підбір сортименту та вдосконалення технології вирощування перцю солодкого в продовженій культурі зимових теплиць» зі спеціальності 06.01.06 – овочівництво.
Сфера наукових інтересів: вивчення впливу умов вирощування, післязбиральної доробки, зберігання на якість свіжої та переробленої плодоовочевої продукції; дослідження новітніх технологій зберігання та переробки бульб картоплі, плодів та овочів.
Працює на кафедрі з 2004 р.
О.В. Завадська автор та співавтор 150 наукових праць: статей у фахових виданнях – 74, навчальних посібників – 5, монографій – 7, наукових рекомендацій – 3, науково-методичних розробок – 50, стандартів – 7, патентів – 2, авторських свідоцтв – 3.