ОС «Бакалавр» (перший рівень вищої освіти)
Дисципліни для підготовки студентів ОС «Бакалавр» (перший рівень вищої освіти)
№ п/п |
Назва дисципліни |
Спеціальність для якої викладається дисципліна |
ЕНК |
Робоча програма |
Силабус |
Розробник курсу |
1 |
Технологія переробки та зберігання с.-г. продукції |
202 Захист і карантин рослин |
лінк |
Подпрятов Г.І. |
||
2 |
Технологія зберігання та переробки плодів та овочів |
203 Садівництво і виноградарство |
лінк |
Завадська О.В. |
||
3 |
Крафтове виробництво продуктів з рослинної сировини |
201 Агрономія |
лінк |
Завадська О.В. |
||
4 |
Технологія виробництва продукції рослинництва та тваринництва |
D1 "Облік і оподаткування" освітня програма «Бізнес аналіз і облік» |
лінк |
Гунько С.М. |
||
5 |
Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва |
201 Агрономія (а.г.) |
лінк |
Гунько С.М. |
||
6 |
Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва |
201 Агрономія |
лінк |
Бобер А.В. |
||
7 |
Стандартизація і управління якістю продукції рослинництва |
201 Агрономія |
лінк |
Войцехівський В.І. |
||
8 |
Технологія виробництва та експертиза вин |
ОПП НУБіП України |
лінк |
Войцехівський В.І. |
||
9 |
Виноробство |
203 Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство |
лінк |
Войцехівський В.І. |
||
10 |
Стандартизація і управління якістю продукції рослинництва |
201 Агрономія (а.г.) |
лінк |
Войцехівський В.І. |
||
11 |
Технологічна експертиза продукції рослинництва |
201 Агрономія |
лінк |
Ящук Н.О. |
||
12 |
Технологія виробництва і переробки сільськогосподарської продукції |
H7 Агроінженерія |
лінк |
Насіковський В.А. |
||
13 |
Технологія зберігання та стандартизація продукції рослинництва |
015 Професійна освіта |
лінк |
Насіковський В.А. |
||
14 |
Крафтове виробництво продуктів з плодів та овочів |
203 Садівництво і виноградарство |
лінк |
Завадська О.В. |
||
15 |
Технологія виробництва та переробки продукції рослинництва та тваринництва |
D1 «Облік і оподаткування» освітня програма «Облік і аудит» |
лінк |
Гунько С.М. |
||
16 |
Продовольче підприємництво |
201 Агрономія |
лінк |
Гунько С.М. |
||
17 |
Технології бродильних виробництв |
201 Агрономія |
лінк |
Войцехівський В.І. |
||
18 |
Виробництво та оцінка якості продуктів переробки |
201 Агрономія |
лінк |
лінк |
Насіковський В.А. |
|