ОС Магістр (2025-2026 н.р.)


   

Навчальні дисципліни

Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна

Електронний навчальний курс

Робоча програма з дисципліни

Експлуатація технологічного обладнання

G13 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання, консервування та переробки  мꞌяса»

Експлуатація технологічного обладнання

G13 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання та переробки риби і морепродуктів»

Оптимізація виробничих процесів

 G13 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання, консервування та переробки  мꞌяса»

Оптимізація виробничих процесів

G13 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання та переробки риби і морепродуктів»

Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості

181 «Харчові технології»
 

ОП «Технології зберігання,
консервування та переробки м’яса» 

 

 

Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості

181 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»

 

 

Метрологія та метрологічне забезпечення 

 G6 «Інформаційно-вимірювальні технології»
 

ОП «Якість, стандартизація та сертифікація»

Інформаційні технології та математичне моделювання систем управління якістю

175 «Інформаційно – вимірювальні технології»

ОП «Якість, стандартизація та сертифікація»