ОС Магістр (2025-2026 н.р.)



Навчальні дисципліни

Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна

Електронний навчальний курс

Робоча програма з дисципліни

Експлуатація технологічного обладнання

G13 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»

Експлуатація технологічного обладнання

G13 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання та переробки риби і морепродуктів»

Оптимізація виробничих процесів

G13 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»

Оптимізація виробничих процесів

G13 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання та переробки риби і морепродуктів»

Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості

181 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання,
консервування та переробки м’яса»



Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості

181 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»



Метрологія та метрологічне забезпечення

G6 «Інформаційно-вимірювальні технології»

ОП «Якість, стандартизація та сертифікація»

Інформаційні технології та математичне моделювання систем управління якістю

175 «Інформаційно – вимірювальні технології»

ОП «Якість, стандартизація та сертифікація»