ОС Магістр (2025-2026 н.р.)
  
| Навчальні дисципліни | Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна | Електронний навчальний курс | Робоча програма з дисципліни | 
| Експлуатація технологічного обладнання | G13 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса» | ||
| Експлуатація технологічного обладнання | G13 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання та переробки риби і морепродуктів» | ||
| Оптимізація виробничих процесів | G13 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса» | ||
| Оптимізація виробничих процесів | G13 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання та переробки риби і морепродуктів» | ||
| Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості | 181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, |  |  | 
| Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості | 181 «Харчові технології» |  |  | 
| Метрологія та метрологічне забезпечення |  G6 «Інформаційно-вимірювальні технології» ОП «Якість, стандартизація та сертифікація» | ||
| Інформаційні технології та математичне моделювання систем управління якістю | 175 «Інформаційно – вимірювальні технології» | 
 
				
