Перші результати проведення відкритих лекцій на економічному факультеті

16 жовтня 2021 року
   Відповідно до наказу ректора НУБіП України від 18.08.2021 року № 853 та затвердженого графіку проведення відкритих лекцій на економічному факультеті за перший місяць навчального процесу було проведено 5 відкритих лекційних занять науково-педагогічними працівниками факультету:
    14 вересня 2021 року кандидат економічних наук, доцент кафедри банківської справи та страхування Вікторія Костюк провела відкриту online-лекцію з дисципліни «Фінансовий ринок» на тему: «Фінансовий ринок: сутність, функції та роль в економіці» для 21 студента 4 курсу спеціальності «Облік і оподаткування».
   На лекції були присутні: завідувач кафедри банківської справи та страхування, д.е.н., професор Худолій Л.М., доценти Аврамчук Л.А., Жарікова О.Б., Муравський О.А., Файчук О.В. та ін. НПП кафедри. Головним побажанням студентів було якомога швидше зустрітися в аудиторії для того, щоб пограти в ділові ігри, про які неодноразово наголошував лектор.

    15 вересня 2021 року відбулася відкрита лекція кандидата економічних наук, доцента кафедри глобальної економіки Наконечної Катерини Віталіївни з дисципліни «Аграрна політика». Лекція на тему «Інструменти регулювання внутрішнього агропродовольчого ринку» була викладена для 22 магістрів 1 курсу спеціальності «Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології».
    На лекції були присутні: завідувач кафедри глобальної економіки д.е.н., професор Вдовенко Н. М., академік УААН, д.е.н., професор Кваша С.М., декан економічного факультету, д.е.н., професор Діброва А.Д, відповідальна від економічного факультету для здійснення контролю за якістю навчання, к.е.н., доцент Костюк В.А., к.е.н., доцент Михальчишина Л.Г., д.е.н., доцент Болбот І.М., які позитивно оцінили відкриту лекцію та висловили свої зауваження. Студенти побажали викладачеві більше контакту з аудиторією.

   16 вересня 2021 року кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів Лабенка Олександра Миколайовича провів відкрите лекційне заняття англійською мовою з дисципліни «Фінанси» на тему: «Податки. Податкова система» для 13 студентів 2 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».
    На відкритій лекції були присутні: відповідальна від економічного факультету для здійснення контролю за якістю навчання к.е.н., доцент Костюк В.А., завідувач кафедри фінансів, д.е.н., професор Давиденко Н.М., д.е.н., доцент кафедри фінансів Негода Ю.В., доценти кафедри фінансів Буряк А.В., Мрачковська Н.К., Долженко І.І. Серед зауважень від студентів – повільніше проводити лекційне заняття. А загалом, як колеги, так і студенти оцінили проведену лекцію як таку, що прочитана на високому рівні.
 
    21 вересня 2021 року відбулася відкрита лекція кандидата економічних наук, доцента кафедри статистики та економічного аналізу Музиченка Андрія Олександровича з дисципліни «Проектний аналіз» на тему: «Критерії оцінки ефективності проектів» для 8 студентів заочної форми навчання 4 курсу спеціальності «Облік і оподаткування».
    На лекції були присутні: завідувач кафедри статистики та економічного аналізу д.е.н., професор Лазаришина І. Д., д.е.н., професор Савчук В.К., доценти Рябенко Л.М., Чухліб А.В., Собко Т.С., Куць Т.В., відповідальна від економічного факультету для здійснення контролю за якістю навчання, к.е.н., доцент Костюк В.А.
   Викладач отримав від студентів схвалені відгуки за професіоналізм та вміння зосередити увагу слухачів на головних положеннях матеріалу лекції.
 
    23 вересня 2021 року кандидат економічних наук, доцент кафедри статистики та економічного аналізу Рябенко Леся Михайлівна провела відкрите лекційне заняття з дисципліни «Економетрика» на тему: «Багатофакторний регресійний аналіз» для 21 студента 4 курсу спеціальності «Облік і оподаткування».
    На лекції були присутні: завідувач кафедри статистики та економічного аналізу д.е.н., професор Лазаришина І. Д., д.е.н., доценти Макарчук О.Г., Чухліб А.В., Собко Т.С., Симоненко О.І., відповідальна від економічного факультету для здійснення контролю за якістю навчання, к.е.н., доцент Костюк В.А.
Студенти відзначили широку ерудицію лектора та вміння створити творчу та робочу атмосферу.

   Середній бал оцінювання якості проведення відкритих лекцій викладачами за 100-бальною шкалою становив 95,5; 94; 97; 96; 96,5%, що є високим показником. Лекції були проведені на високому, методичному рівні з використанням сучасних технічних засобів навчання.
 Перед лекціями всі викладачі розмістили на дошці оголошень та на сайтах кафедр тему, місце та час проведення лекцій: https://nubip.edu.ua/node/98882, https://nubip.edu.ua/node/96722, https://nubip.edu.ua/node/97479, https://nubip.edu.ua/node/99043,
 Після проведення усіх лекцій відбулося обговорення результатів на засіданнях кафедр та оприлюднено на сайті університету https://nubip.edu.ua/node/99326, https://nubip.edu.ua/node/97763, https://nubip.edu.ua/node/97564, https://nubip.edu.ua/node/98912,
    Всі анкети викладачів та студентів були проаналізовано та передано до навчальної частини.
 
Вікторія Костюк ,
відповідальна від економічного факультету
для здійснення контролю за якістю навчання

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook