Музичне привітання від колективу університету з Днем захисників та захисниць України, Днем українського Козацтва бійців на передовій в зоні ООС

12 жовтня 2021, 11:01
м. Київ

       З 07 по 11 жовтня 2021 року співробітниками Національного університету біоресурсів і природокористування України у співпраці з Міністерством Оборони України, напередодні свята Покрова Пресвятої Богородиці та Дня захисників і захисниць України, Заслужений артист України, доцент кафедри культурології - Віктор Кавун та лауреат багатьох Міжнародних та Всеукраїнських вокальних конкурсів, провідний фахівець відділу виховної роботи та студентських справ ННЦ ВР і СР – Каріна Арзуманян , в складі творчого волонтерського об’єднання «Арт-десант» відвідали райони проведення операції Об’єднаних сил Луганської області.

 


      Це відомий колектив, що був створений з серпня 2015 року під керівництвом Олега Білика, артисти якого на благодійних засадах їздять вздовж всієї лінії фронту, щоб подарувати бійцям свою музику, поділитись енергією та підняти їх бойових дух.

      3 дня 7 місць 7 концертів подарували артисти для прикордонників і бійців 79-ї десантно-штурмової бригади в Станиці Луганській, в місті Щастя; для бійців 57-ї в Трьохізбенці, Кримському та для воїнів 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила в Попасне, Соледар, Лоскутівка Луганської області.


      «Своїми піснями артисти не тільки піднімають настрій воїнам та знімають психологічну напругу, але і створюють неповторну атмосферу свята, теплого родинного затишку, повертають до приємних спогадів і мрій», - діляться враженнями військовослужбовці.

      У кожного своя місія в цей складний для країни час: хтось повинен зброю тримати, хтось врожай збирати, а хтось створювати надійний тил. Але для того, чтоб ми жили спокійно та в мирі не потрібно залишатись байдужим, а слід долучатись до відстоювання Незалежності України, не залишати наших хлопців самих наодинці, всіляко підтримувати та нести благо.

 

Слава Україні! Героям Слава!

 

Каріна Арзуманян,
провідний фахівець відділу виховної роботи

та студентських справ ННЦ ВР і СР

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook