Відкрита лекція докторки ветеринарних наук, доцентки Олени Журенко з дисциплини “Фізіологія тварин”

14 вересня 2021 року
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

09 вересня 2021року докторка ветеринарних наук, доцентка кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Олена Журенко провела відкрите лекційне заняття на тему: «Фізіологія крові» для студентів 2 курсу факультету ветеринарної медицини (спеціалізація "Ветеринарне забезпечення Збройних сил України»).

На лекції, крім студентів, були присутні науково-педагогічні працівники кафедри на чолі із завідувачем кафедри доктором ветеринарних наук, професором Віктором Томчуком: професори Валентин Карповський, Віктор Трокоз, Вікторія Грищенко, Лілія Калачнюк, доценти Лариса Кладницька, Валерій Цвіліховський і Дмитро Криворучко, старший викладач Віталій Журенко.


Під час лекції студенти ознайомилися з функціями та властивостями крові, сучасними методами підрахунку кількості формених елементів крові, визначення ШОЄ, фарбуванням мазків крові, визначенням груп крові та інших гематологічних показників тварин.


Лекцію супроводжував різноманітний мультимедійний презентаційний матеріал, що дозволило лекторці застосовувати методичні прийоми розповіді, показу, характеристики, пояснення, коментування, створити творчу робочу атмосферу та зберегти стійку увагу слухачів протягом всього заняття.
Присутні на лекції викладачі та студенти високо оцінили рівень проведеного заняття за змістовністю, інформативністю, логічністю, доказовістю та дохідливістю викладу матеріалу, його практичним значенням для майбутніх ветеринарів. Лекція Олени Журенко визнана присутніми як така, що прочитана на високому науково-методичному рівні.


Бажаємо лекторці, доцентці Олені Журенко подальших успіхів у науковій та педагогічній діяльності.

Професор Віктор Трокоз

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook