Підсумки діяльності агробіологічного факультету та завдання на наступний навчальний рік

31 серпня 2021 року

31 серпня 2021 року під головуванням декана Оксани Тонхи відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету на яку завітав ректор університету, академік Станіслав Ніколаєнко.

Головне питання вченої ради – підсумки діяльності науково-педагогічного колективу факультету в 2020-2021 навчальному році та завдання на наступний рік. Декан факультету Оксана Леонідівна у своїй доповіді окреслила головні досягнення колективу у навчальній, науковій та інноваційній діяльності, проаналізував структуру факультету, якісний і кількісний склад науково-педагогічних працівників, показала місце кожної кафедри в роботі факультету і акцентувала увагу на проблемах і завданнях на наступний навчальний рік. Особлива увага була приділена вступній кампанії. За словами доповідача за набором студентів на ОС Бакалавр факультет є лідером в Україні серед закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку за спеціальністю 201 «Агрономія». Однак, на ОС Магістр недобрали незначну частину студентів, тому потрібно активізуватися у профорієнтаційній роботі.

В обговоренні взяли участь завідувачі кафедр – Григорій Подпрятов, Світлана Каленська, Семен Танчик, Анатолій Бикін. Усі виступаючі підтримали звіт декана факультету і роботу колективу визнали задовільною.

Ректор університету, Станіслав Ніколаєнко відмітив, що місце факультету в діяльності університету центрове, колектив факультету могутній, сильний, має зв’язки з бізнесом, а також наголосив на аспектах, які потребують покращення.

На завершення Станіслав Миколайович побажав колективу у новому навчальному році побільше здобутків, міцного всім здоров’я і особисто вручив диплом «Заслужений працівник НУБіП України» завідуючій лабораторією кафедри землеробства та гербології Надії Власенко, а також подяки за плідну науково-педагогічну діяльність, високий професіоналізм, сумлінне виконання посадових обов’язків та з нагоди 30-ї річниці  Незалежності України завідувачу кафедри землеробства та гербології – Семену Танчику, доценту кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології – Анні Ярош та за успішне навчання і активну участь у студентському житті факультету студентці – Єлизаветі Заленській.

Вчена рада агробіологічного факультету схвалила проект рішення і проект плану роботи на 2021-2022 навчальний рік.

 

Віра Кутовенко, доцент

 кафедри овочівництва і закритого грунту 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook