Засідання Молодіжної ради Київської обласної ради профспілок

5 серпня 2021 року

Історії успіхів показують, що саме вдало підібрана і добре злагоджена команда - це той фактор, що приведе до успіху.

Команда — це термін, яким позначають невеликі групи осіб, що мають яскраво виражену цільову спрямованість і інтенсивну взаємодію між членами групи. Виходячи з цього, командна робота — це ефективна і продуктивна спільна та цілеспрямована робота групи фахівців. А спільні зустрічі та бесіди можуть надихати на велику креативність, що може привести до створення інноваційних рішень. 

Так, за ініціативи Голови Київської обласної ради професійних спілок Василя Миколайовича Хвостікова, 30 липня 2021 року було сформовано новий склад Молодіжної ради Київської обласної ради профспілок, де на першому ж засіданні піднялися питання символіки та плану роботи новоутвореної організації.

Сьогодні відбулася перша он-лайн зустріч нової команди на платформі ZOOM, де обговоювались вже створені учасниками логотипи. Перше що приходить в голову: кожен із запропонованих варіантів має право на життя, дуже креативна і націлена на результат команда. В момент коли групи (так, всі учасники були поділені на невеликі групи для кращої комунікації) представляли свої варіанти, відчувається як кожен вклав частинку себе в цей процес, і це надихає решту!!! 

Зрозуміло, що це тільки початок нашої роботи, і на нас ще чекає багато цікавих зустрічей, тренінгів, зборів, але старт ми взяли дуже хороший, і якщо порівнювати з автомобілем, то наша швидкість надалі тільки буде збільшуватись!!! Далі буде.....

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook