Вступ 2021: результати складання ЄВІ з іноземної мови та хід надходження електронних заяв на ОС «Бакалавр» та «Магістр»

19 липня 2021 року
     Відбулось чергове засідання приймальної комісії під головуванням Станіслава Ніколаєнка. На порядку денному були розглянуті важливі питання, присвячені результатам складання ЄВІ з іноземної мови,вступних випробувань осіб пільгових категорій, а також ходу надходження заяв від вступників для здобуття ОС «Бакалавр» та «Магістр».

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук зупинився на необхідності активізувати роботу зі вступниками, які скали ЄВІ з іноземної мови, але ще не подали заяву на вступ. Також необхідно продовжувати активно проводити профорієнтаційну роботу зі вступниками, які не склали чи не складали ЄВІ. З 27 липня до 5 серпня відбуватиметься реєстрація на спеціально організовану сесію ЄВІ, яка буде проходити на базі нашого закладу. ЄВІ з іноземної мови відбуватиметься 11 вересня https://nubip.edu.ua/node/76349

  

  

     Заступник відповідального секретаря приймальної комісії Оксана Гончарук зупинилась на результатах вступних випробувань та співбесід для осіб, які користуються спеціальними умовами участі у конкурсному відборі. Загалом, 30 осіб успішно склали іспити та допущені до участі у конкурсі на місця за державним замовленням, 4 особи рекомендовані до зарахування за результатами співбесіди.

  

     Відповідальний секретар Сергій Ковалевський проінформував про хід надходження заяв та документів від осіб, які вступають для здобуття ОС «Бакалавр» (магістра ветеринарного спрямування) на основі повної загальної середньої освіти та ОКР «Молодший спеціаліст». Сергій Сергійович зауважив, що вступниками наразі подано 11241 заява, в тому числі: з 1 пріоритетом подано 1410 заяв, з них 337 осіб, брали участь у Всеукраїнських олімпіадах НУБіП України для професійної орієнтації вступників і отримали додаткові бали до предмету ЗНО. Вступниками для здобуття ОС«Магістр» подано 1254 заяв, з яких за державним замовленням 792 заяви, з інших закладів виявили бажання вступити 269 осіб.

  

  

     Вступні випробування будуть проведені відповідно до затвердженого розкладу, що розміщений на сайті університету, у терміни: для вступників на ОС «Бакалавр» на основі ОКР «Молодший спеціаліст» з 24 до 26 липня https://nubip.edu.ua/node/21249, для вступників до магістратури з 28 до 30 липня 2021 року.
     На завершення засідання ректор університету Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень: по-перше, активізувати роботу з подачі заяв від осіб, які отримали сертифікати підготовчих курсів та Олімпіади НУБіП України; по-друге, проінформувати вступників про можливість повторного складання Єдиного вступного іспиту з іноземної мови, по-третє, активно залучати до магістратури випускників з інших закладів освіти.
 

Оксана Пилипчук,
заступник відповідального секретаря
приймальної комісії

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook