Ніжинський агротехнічний інститут розпочав прийом заяв на вступ

15 липня 2021 року
     Цього тижня розпочався прийом заяв для вступу на навчання за освітнім ступенем “Бакалавр”.

     Традиційно, перший день став доволі ажіотажним, оскільки і батьки, і абітурієнти з нетерпінням його очікували. Зазвичай, переважну більшість електронних заяв вступники надсилають через особисті кабінети самостійно з дому, однак є і ті, хто бажає проконсультуватися з членами приймальної комісії та переконатися в правильності своїх дій.

     За півдня до приймальної комісії надійшло понад 50 електронних заяв. Першими подати заяви для вступу за скороченою формою виявили бажання випускники Ніжинського фахового коледжу НУБіП України: Яременко Владислав, Горшков Максим, Світличний Олександр, Протопопов Владислав та інші.

  

     Для цих абітурієнтів аудиторії і лабораторії інституту є знайомими, оскільки з власною професією вони визначитися ще при вступі на молодшого спеціаліста.

  

     Також нам вдалося поспілкуватися з випускниками шкіл, що вступають за широким конкурсом і обрали наш інститут першим пріоритетом.

  

     Малишев Артем з Журавки дізнався про наш інститут від знайомих, оскільки багато з його земляків навчалися і навчаються тут. Для себе Артем обрав спеціальність 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», яку вважає перспективною в плані працевлаштування. Коло інтересів абітурієнта пов’язане зі спортом: займається футболом, грає в теніс.

     Ященко Іван з Чернігова своє майбутнє вирішив пов’язати з професією агронома, хоча таких спеціалістів в його родині поки не було. Іван вважає, що Ніжинський агротехнічний інститут якнайкраще допоможе опанувати омріяну спеціальність. Коло інтересів Івана доволі різноманітне: співи, волейбол, сплави на байдарках, гра на гітарі.

     То ж раді бачити вас серед наших абітурієнтів, а в подальшому - і студентів! А фахівці нашої приймальної комісії залюбки допоможуть з усіма питаннями по вступній кампанії – 2021! 

Чекаємо на вас!

Галина Македон,
заступник відповідального секретаря приймальної комісії
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook