Центр соціально-психологічної реабілітації

Адреса: м.Київ, вул. Героїв Оборони 15, кімната 19

Електронна пошта: [email protected]

професор кафедри соціальної роботи та реабілітації, доктор педагогічних наук, практичний психолог; співзасновниця та голова громадської організації «Міжнародна асоціація сучасної освіти, науки та культури»; автор та керівник міжнародного проєкту «ОDNOWA» – оновлення соціально-освітнього та психологічного простору розвитку особистості під час і після війни; член Всеукраїнської асоціації сімейних психологів

 

    Перелік стресорів, які негативно впливають на сучасну людину, постійно зростає. Тепер до інформатизації, урбанізації, технізації, постійного браку часу можна додати ще й Covid-19 з усіма його страхами, панікою та обмеженнями. А коли йдеться про людей амбітних, якими, безперечно, є студенти і викладачі НУБіП України, що постійно прагнуть самореалізації, то нерідко ціною їхнього успіху можуть стати хронічний стрес, проблеми з фізичним і психологічним здоров’ям та відсутність смаку до життя.
    Відповіддю на ці негативні явища та їх профілактикою є Центр соціально-психологічної реабілітації. Центр позиціонується як місце проведення тренінгів, групових занять, терапій, дистанційних лекцій. Його метою є як самостійне функціонування (арт-терапія, ароматерапія, робота з постковідними групами, фітотерапія, стрес-менеджмент тощо), так і активне впровадження в життя методик відновлення здоров’я, що можуть народитись як результат співпраці з іншими кафедрами і факультетами.
    Це такі можливості, як іпо-, апі-терапія, релакс-споглядання за представниками підводного світу, проведення занять з йоги, туризм, прогулянки ботанічним садом (природотерапія), терапія за допомогою тварин, ландшафтна терапія, ароматерапія, стрес-менеджмент науково-педагогічних працівників, співробітників та здобувачів освіти НУБіП України. Усі ці потенції в НУБіП є. Головне – ідея, спільна мета й співпраця.

 Положення про навчально-наукову лабораторію «Центр соціально-психологічної реабілітації»

 

 

 Запис на відвідування Центру

 

Новини

Всі новини

Оголошення

Всі оголошення
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook