Ректорат: екзаменаційна сесія, День університету та набір до магістратури

24 травня 2021 року
     24 травня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Окрім планування діяльності на поточний тиждень, а він буде насиченим на події – ми відзначатимемо 123 річницю з Дня заснування – увага зверталася на вступну кампанію до магістратури, зокрема на реєстрацію учасників до складання ЄВІ.

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша проінформував про ситуацію з захворюваністю на коронавірусну хворобу та перспективи вакцинації, над чим активно працює Оперативний штаб. Протягом минулого тижня відбулася перевірка дотримання санітарних вимог під час навчального процесу, яка засвідчила в цілому відповідальне ставлення як викладачів, так і студентів до обмежень жовтої карантинної зони, в які наразі перебуває столиці. Однак трапляються поодинокі випадки зневажливого ставлення і це неприпустимо.

  

     Учений секретар Оксана Барановська повідомила про оформлення рішень вченої ради та запрошення почесних гостей на Урочисту Академію, приурочену 123-річниці університету.

     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк зупинився на весняних польових роботах в навчально-дослідних господарствах, які йдуть за планом. Також підбиті підсумки фестивалю студентської науки.

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук акцентував увагу на співпраці з Самаркандським аграрним університетом, земельних питаннях.

  

    Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про перебіг ремонтних робіт та підготовку об’єктів для відкриття на День університету.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – контролювати завершення навчального семестру, перебіг екзаменаційної сесії, провести ретельний аналіз складання ЄДКІ студентами факультету ветеринарної медицини, активізувати реєстрацію випускників бакалаврату на складання ЄВІ. Валерію Іщенку – встановити жорстку економію енергоресурсів, води та газу. Сергію Кваші – контролювати виконання програми підготовки до відзначення Дня університету.

 

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook