СТУДЕНТИ-МІЖНАРОДНИКИ: ВІД СТАРТУ – ДО ФІНІШУ

22 квітня 2021 року
 
У 2017 р. гуманітарно-педагогічний факультет здійснив перший набір студентів на спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Швидко промайнули, від початку старту, роки навчання в університеті. На обрії уже видно кінець дороги здобуття бакалаврської освіти у навчальному закладі. Наразі основне завдання – гарно проявити себе на завершальному етапі: успішно пройти практику, вдало здати останню сесію та державний іспит.
 
21 квітня 2021 р. в онлайн-форматі відбулася зустріч студентів-міжнародників 4 курсу із завідувачем випускової кафедри міжнародних відносин і суспільних наук професором Сергієм Біланом та куратором групи Людмилою Лановюк з метою обговорення організаційних та начальних питань у зв’язку із завершенням навчання на освітньому ступені «бакалавр». Завідувач кафедри поінформував студентів щодо особливостей проходження практики, враховуючи запровадженні карантинні обмеження, здачі дистанційно заліків та іспитів, було надано консультацію з питань державного іспиту.
 
 
Логічно постало питання і про подальше здобуття освіти на магістерському рівні, зокрема спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», яка цьогоріч відкрилася на гуманітарно-педагогічному факультеті. Студенти виявили зацікавленість щодо вступу на запропоновану спеціальність: процедури та термінів здачі вступних іспитів, зокрема єдиного вступного іспиту з іноземної мови, характеристики освітньої програми, можливостей здобути подвійний диплом та інше. Також студентам наголошено на можливості взяти участь у Дні відкритих дверей для вступників у магістратуру, який проводить НУБіП України 29 квітня 2021 р., де вони зможуть предметно ознайомитися із перспективами, які пропонує університет. Заповнення онлайн-форми для реєстрації участі в заході студентами уже розпочалося.
 
 
Спілкування тривало понад годину і мало конструктивні результати.
 
Бажаємо успішного фінального звершення нашим першим випускникам!
 
Людмила Лановюк 
куратор групи МВ-17001б
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook