Матенчук Людмили Юріївни на здобуття наукового ступеня к.с.-г.н. на тему: "Якість овочево-фруктових соків і пюре залежно від умов отримання та зберігання сировини"
Матенчук Людмили Юріївни на здобуття наукового ступеня к.с.-г.н. на тему: "Якість овочево-фруктових соків і пюре залежно від умов отримання та зберігання сировини"
14 листопада 2013, 12:00
Навчальний корпус №3, аудиторія 65
На засіданні спеціалізованої вченої ради Д26.004.10 відбудеться прилюдний захист дисертації:
Матенчук Людмили Юріївни на здобуття наукового ступеня к.с.-г.н. на тему: "Якість овочево-фруктових соків і пюре залежно від умов отримання та зберігання сировини".
Науковий керівник - Д.с.-г.н. Токар А.Ю.
Офіційні опоненти:
- Д.с.-г.н. Пузік Л.М.
- Д.с.-г.н. Іванченко В.Й.
З дисертаціями та авторефератами можна ознайомитися в бібліотеці університету (навчальний корпус №4, к.28)