Пішов з життя вчений-електроенергетик Резніченко Тимофій Пилипович

29 березня 2021 року

 27 березня 2021 року на 83-му році життя після важкої хвороби пішов з життя вчений-електроенергетик, професор, заслужений працівник освіти України, академік Нью-Йоркської академії наук, автор низки наукових публікацій та винаходів у сфері електричної інженерії і автоматизації АПК


РЕЗНІЧЕНКО ТИМОФІЙ ПИЛИПОВИЧ

 

     Народився Тимофій Пилипович 6 жовтня 1938 року у селі Ворнонівка, Вознесенського району, Миколаївської області. У 1966 році закінчив з відзнакою факультет електрифікації сільського господарства Української сільськогосподарської академії.

     Увесь свій трудовий шлях пройшов у нашому університеті.
    У 1979-1987 рр. – декан факультету автоматизації сільського господарства, 1988-1990 рр. – декан факультету електрифікації і автоматизації сільського господарства, 1990-2000 рр. – проректор з навчальної роботи, 2000-2004 рр. – завідувач кафедри електропостачання сільського господарства.
 

     Життя Тимофія Пилиповича – приклад талановитого керівника та успішного науковця. Він присвятив себе розв’язанню проблем розвитку вищої школи, успішній інтеграції інженерних спеціальностей у єдиний освітній простір України.

 

     Колектив Національного університету біоресурсів та природокористування України висловлює щирі співчуття рідним, друзям і колегам, всім, хто знав цю добру і чуйну людину.

     Із щирою скорботою і світлою пам’яттю...

 

Ректорат університету,
колектив ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження,
профком співробітників

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook