Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Олег Павелиця підвищив практичні і теоретичні знання та навики у німецькій ветеринарній клініці «Pferdeclinic Bieberhstein»

12 лютого 2021 року
     Не дивлячись на складну ситуацію, що виникла у зв`язку з пандемією, викладачі факультету ветеринарної медицини  знаходять можливості підвищити свої практичні і теоретичні знання та навики у визнаних фахівців світового рівня. Так, в період з 01 по 06 лютого кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Олег Павелиця з метою освоєння сучасних методик рентгенологічних досліджень коней відвідав ветеринарну клініку «Pferdeclinic Bieberhstein», що знаходиться в місті Кам, Німеччина.

     Курс практичної рентгенології проводив безпосередньо власник та головний лікар клініки Dr. med. vet. Stefan von Bieberstein. Під його керівництвом було освоєно найсучасніші методики рентгенологічних досліджень коней, здійснено аналіз та інтерпретацію отриманих результатів.

     Також Dr. Bieberhstein поділився особистим практичним досвідом, особливостями проведення рентгенологічних досліджень коней згідно протоколу «Vet Check». Отримані знання будуть передані студентам на лекційних та практичних заняттях у стінах рідного факультету.

Віталій Костенко,

завідувач кафедри терапії і клінічної діагностики

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook