У зв'язку з відновленням очного навчання студентів проведено позапланові інструктажі з охорони праці та пожежної безпеки

11 лютого 2021 року

Згідно Закону України «Про охорону праці», «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці», затвердженого наказом Державного комітету України з нагляду за охороною праці 26.01.2005 № 15 та у зв’язку з відновленням очного навчання студентів завідувач кафедри соціальної роботи та реабілітації Ірина Сопівник та відповідальна за стан протипожежної безпеки у приміщеннях Оксана Витриховська 11 лютого 2021 року провели позапланові інструктажі з охорони праці та пожежної безпеки для науково-педагогічних працівників кафедри та лаборантів. Перед початком навчальних занять подібні інструктажі для студентів провели наставники, особливо акцентуючи увагу на суворому дотриманні правил проживання у гуртожитках.

Під час проведення інструктажу з охорони праці крім звичайних інструкцій використовували «Інструкцію з охорони праці № 5/20 під час виконання робіт в умовах карантину», затверджену наказом ректора НУБіП України від 06.11.2020 р. № 861.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook