Ректорат: берегти кошти, заощаджувати енергоресурси, звернути увагу на гуртожитки

25 січня 2021 року
     25 січня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене актуальним питанням діяльності університету та плануванню роботи на поточний тиждень. Увага приділятиметься ситуації в гуртожитках, активізації поточних ремонтів, виховної роботи, посилення контролю з боку дирекцій та деканатів.

 

  

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша повідомив про системний контроль за санітарно-епідеміологічною ситуацією з боку Оперативного штабу, надання допомоги захворівшим на коронавірусну хворобу, проведення інформаційних і превентивних заходів. Завтра розпочинає роботу група з акредитації спеціальності Нутриціологія.
     Учений секретар Оксана Барановська проінформував про семінар-нараду із завідувачами кафедр, який пройде 28 січня.

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про нарахування заробітної плати відповідно до набрання чинності постанови Кабінету Міністрів щодо збільшення окладів науково-педагогічних працівників. Розроблений проєкт наказу щодо приведення вартості проживання в гуртожитках до нових тарифів на комунальні послуги та енергоносії. Завершений збір статистичної інформації для рейтингу QS.

  

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про хід ремонтних робіт в гуртожитках №4, 8, навчальних корпусах № 5 та 11.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на надбавках співробітникам університету на січень 2021 року. Закцентував на проведенні державних закупівель, оголошенні тендерів вже в цьому році. За 2020 рік проведено майже тисячу тендерних процедур, зекономлено близько 9 мільйонів гривень, що склало 14,5% до оголошеної вартості матеріалів та послуг. Актуальним через здорожчання енергоносіїв продовжує бути питання їхньої економії. У навчально-дослідних господарствах на часі закупівля насіннєвого матеріалу.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – погодити зі студентським самоврядуванням графік навчального процесу, вивчивши думку щодо термінів очного навчання для першокурсників, контролювати процес акредитації спеціальності Нутриціологія, протягом тижня розглянути ситуацію в гуртожитках, відновити косметичні ремонти і підготовку кімнат для першокурсників, активізувати виховну роботу, здійснювати щотижневі перевірки з боку дирекції та деканатів. Оксані Барановській – сконцентрувати спікерів наради-семінару із завідувачами кафедр на конкретику, практичність.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету. 

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook