Профорієнтація в режимі онлайн

30 листопада 2020 року

 30 листопада викладач української мови Бажан Оксана Миколаївна провела в режимі онлайн профорієнтаційну роботу у Хмельницькій санаторній школі. Доповідач звернула увагу учнів 9 класу на специфіку навчання у ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України», сфокусувавши увагу слухачів на спеціальностях, що є надзвичайно затребуваними в соціумі. Суспільство потребує креативних фахівців у галузі харчової промисловості, досвідчених економістів, талановитих маркетологів, мудрих фінансистів, умілих фахівців з обслуговування комп’ютерної техніки.

Коледж є тим навчальним острівком, який не тільки об’єднує творчу молодь, а й налаштовує на саморозвиток та самовдосконалення, прищеплює прагнення досягати успіху на основі правильно сформованої мети. Юнацьке життя насичене як потоком совиної мудрості, так і цікавим дозвіллям. Адже студенти ведуть активне життя, яке поєднує навчання й фізичний розвиток. Цей симбіоз є запорукою успішної людини, яка вміє і знає, як будувати майбутнє.

Оксана Миколаївна заінтригувала ймовірних абітурієнтів розповіддю про навчання в коледжі, запросивши їх стати частиною дружної студентської родини, зазначивши, що кожна людина, як писав Григорій Сковорода, має обрати «працю за покликанням».

                                                   Оксана Погоріла,

відповідальний секретар приймальної комісії

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook