Студенти 1 курсу 10 групи відвідали всесвітньо відому виставку «Всесвіт тіла: Всередині тварин»

16 листопада 2020 року

Щоб трохи розвіяти песимістичні настрої, викликані карантинними обмеженнями, та зарядитися позитивними емоціями, у п’ятницю, 13 листопада 2020 р., студенти 1 курсу 10 групи відвідали всесвітньо відому виставку «Всесвіт тіла: Всередині тварин», яка налічує понад 100 пластинованих експонатів – від морської свинки до жирафа. Ця виставка є унікальною, адже на її підготовку анатому, доктору Ґунтеру фон Гаґенсу, і його команді знадобилося понад 10 років.
На виставці студенти мали змогу детально роздивитися та ознайомитися із особливостями будови скелету, м’язів, внутрішніх органів, нервової системи та системи кровообігу тварин та людини, а також дізнатися цікаві факти із фізіології тварин, наприклад, пізнати унікальні якості, що дозволяють пересуватися тваринам по різним поверхням.


Відвідання цієї виставки викликало бурю емоцій та додало студентам натхнення у вивченні анатомії, адже саме зараз вони готуються до своєї першої екзаменаційної сесії.
Перед візитом всім студентам провели термометрію, а безпосередньо під час заходу – всі мали засоби індивідуального захисту і дотримувались правил поведінки.

Валерія Юстинюк,
куратор 10 групи 1 курсу,
асистент кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К.
Скороходька

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook