В університеті стартував проєкт «Життя в стилі ЕСО»

31 жовтня 2020 року
     Проєкт «ЖИТТЯ В СТИЛІ ЕСО» є ініціативою ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, факультету захисту рослин, біотехнологій і екології НУБіП України та Міжнародної торгової палати України.

     Метою проєкту є формування комунікаційного майданчика для поширення сучасних знань, досвіду щодо професійної діяльності та ведення бізнесу, забезпечення гармонії життя через дружню поведінку до довкілля.
     Тематичні програми вебінарів спрямовані на підвищення рівня обізнаності студентів щодо сучасних засад екокультури: у професійній діяльності, побуті (харчування, використання безпечних для здоров’я та довкілля товарів), розуміння екологізації життя у системі забезпечення якості життя та довголіття через соціально орієнтоване підприємництво та створення еко-середовищ.

     Перший вебінар відбувася за участю Тараса Демкури, підприємця, мецената, віце-президента Міжнародної торгової палати України, Юлії Коломієць, декана факультету захисту рослин, біотехнологій і екології, Віктора Каплуна, директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.

     Основний спікер цього дня Тарас Демкура презентував низку дружніх до довкілля проетів та освітню платформу MESH Business Course, спрямовану на формування у студентської молоді чіткої структури знань на базі Network Business для розвитку практичних навичок з підприємництва та комунікацій.
     Активними учасниками цікавої дискусії стали студенти НУБіП України Арсен Герасименко, Валентин Коломієць, Софія Вратських, Юрій Оксимець, Владислава Ноговіцина, Вадим Лесюк, Павло Українець, Дмитро Овчаренко та інші.

     У межах цікавої дискусії проєкт поєднав і переконав учасників заходу у важливості формування екосвідомості серед молоді, успішної реалізації своїх ідеї, реалізації молодіжних стартапів для забезпечення якості життя.

Юлія Коломієць,
декан факультету захисту рослин, біотехнологій і екології
Віктор Каплун,
директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook