Відбулося засідання вченої ради факультету

22 жовтня 2020 року
НУБіП, корп 11

   22 жовтня 2020 року відбулося засідання вченої ради механіко-технологічного факультету. Чергова зустріч знову проходила в умовах підвищених карантинних вимог через систему дистанційного зв’язку з використанням платформи Cisco Webex.

   На порядку денному була низка питань, пов’язаних з підсумками діяльності факультету за місяць та поточні завдання на наступний період. Зокрема були розглянуті стан та перспективи розвитку міжнародної діяльності механіко-технологічного факультету НУБіП України, звіт про роботу кафедри транспортних технологій та засобів у АПК щодо організації навчального, наукового й виховного процесів та удосконалення матеріально-технічної бази.

   В ході зустрічі також були розглянуті питання про рекомендацію щодо присвоєння вченого звання доцента співробітнику факультету та про рекомендацію до друку 3 навчальних посібників, а також про рекомендацію до відкриття студентського наукового гуртка «Математичне моделювання та системний аналіз транспортних засобів».

   Крім того, декан факультету Вячеслав Братішко звернув увагу на терміни проведення семестрової атестації студентів, а також на терміни і вимоги захисту магістерських робіт відповідно до Положення про підготовку магістрів у НУБіП України та Положення про підготовку і захист магістерської роботи.


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook