ТРАДИЦІЙНА ПОСВЯТА МАЙБУТНІХ СПЕЦІАЛІСТІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ

24 вересня 2020 року

Студентське життя – це не тільки складання іспитів і заліків. Студентські роки – це той час у житті людини, коли відбуваються найяскравіші відкриття, а бажання рухатися вперед змушує домагатися більших успіхів. Ця прекрасна пора, про яку мріє, мабуть, кожний школяр, за всіх часів була і є символом молодості, веселощів і першої любові.

       Студентські роки – це доросле й повноцінне життя, яке ще не увійшло в колію буденності. Це торжество юності і здоров'я, усвідомлення того, що всі шляхи на світі відкриті для рішучих і цілеспрямованих підкорювачів неможливого. Саме цей період є найбільш важливим для накопичення знань, підвищення ерудиції, вивчення іноземних мов.

      Студентство – це відмінний шанс побачити світ, приєднавшись до однієї з численних програм обміну, це пора нових знайомств і знаходження міцної дружби на довгі, довгі роки.

       Студентське життя приносить багато радості. «Від сесії до сесії живуть студенти весело». А скільки всього ще доведеться пережити! Це записки на лекціях і посиденьки на підвіконні або в їдальні, це голосіївська весна, студентські виїзди, пісенні баталії, свята, що проводяться на факультеті,  це нові люди, це невимовна радість, коли виходиш із аудиторії, махаєш заліковою та стрибаєш від щастя.

      Це коли готуєшся до пари цілу ніч, а потім у найвідповідальніший момент засинаєш. Немає на світі нікого, щасливішого від студентів, це особливий стан душі, це вічна весна, сонце, любов, це найчудовіший час у житті.

        Отож, для того, щоб відкрити двері в студентське життя нашим першокурсникам на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК існує традиційне свято - посвята у студенти

      Щороку факультет тепло приймає першокурсників в свою дружню родину. Саме тому старші курси влаштували цікавий та захоплюючий квест для наших «першачків». В цій захоплюючій розвазі студенти 1 курсу мають проявити свою згуртованість, кмітливість, витримку, командний дух.

       І так, що ж чекало на наших першокурсників? Це був шалений квест, що складався із різноманітних загадків, перешкод на шляху, цікавих та нестандартних вікторин, каверзних підказок та складних конкурсів. Крім того дівчата й хлопці присягнули бути хорошими та активними студентами. Першокурсники у складі декількох команд змагалися між собою. Кожна група дуже добре себе проявила та намагалася якнайшвидше дістатися фінішу.

        Найважливішою точкою квесту для НАШИХ першокурсників стала точка, що була названа «серцем» студентського містечка, а саме абревіатура  «Я люблю НУБІП» – де вони обов’язково мали зробили фото на пам’ять.

 

      Загалом дійство пройшло на одному диханні, було і весело, і цікаво, емоції переповнювали кожного. Першокурсники зрозуміли, що ми всі як одна сім’я, що ми всі готові прийти на допомогу один одному і ніколи не покинемо своїх товаришів у біді. А в свою чергу усмішки та чудовий настрій наших новачків стали нагородою для організаторів цього свята.

Ангеліна Кулачок,

студентка 2 курсу, 1 групи

Тетяна Розбицька,

асистент кафедри стандартизації та

сертифікації сільськогосподарської продукції

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook