Відкрита лекція в осінньому семестрі

15 вересня 2020 року

 

14 вересня 2020 року відбулася відкрита лекція завідувача кафедри охорони праці та інженерії середовища Войналовича Олександра Володимировича на тему: «Класифікація умов праці» з навчальної дисципліни «Охорона праці» для студентів 4-го курсу ОС «Бакалавр» механіко технологічного факультету (група АІ-1802).

У межах тематики відкритої лекції студенти вивчили підходи щодо класифікації умов праці, зокрема щодо особливостей проведення на підприємстві атестації робочих місць за умовами праці, обґрунтованості пільг та компенсацій за незадовільні умови виконання робіт тощо.

Лектор підібрав цікавий науковий матеріал, наочно його продемонстрував, змінюючи ритм і методи ведення розповіді, що дозволило пояснити студентам невиразно подані у навчальній літературі терміни та алгоритми, прокоментувати матеріал, зберігши увагу слухачів протягом всього заняття. Окрім того, викладач залучав студентів до активної участі у занятті, використовуючи сучасні методики активного навчання.

Заняття було проведене на високому науковому, і навчально-методичному рівні й одержало схвальні відгуки присутніх на лекцій викладачів кафедри. Зокрема відзначено професіоналізм та широку ерудицію лектора з питань охорони праці, вміння зосередити увагу слухачів на головних положеннях матеріалу лекції, створити творчу та робочу атмосферу в навчальній аудиторії.

Лекція відбулася з дотриманням карантинних обмежень.

 

Старший викладач

С. Голопура.


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook