Діяльність кафедри економічної теорії під час вступної компанії

25 серпня 2020 року
НУБіП України

  

   Одним із найважливіших кроків у житті є вибір професії. Від того, яким буде вибір залежить, як складеться подальше життя та як в ньому почуватимешся. Для прийняття правильного рішення при виборі професії необхідно враховувати свої інтереси, власні побажання і здібності, психологічні особливості та можливості, шляхи отримання професійної освіти, перспективи працевлаштування по отриманій спеціальності й потреби ринку праці.

    Щоб зупинити свій вибір на одній професії, насамперед, потрібно добре «покопирсатись» у собі, спробувати поглянути на себе зі сторони, в яких ситуаціях і оточенні ти поводиш себе як «риба в воді», а коли насторожуєшся та замикаєшся. Це дасть відповіді на багато запитань. Хоча одне правило працює в будь-якій професії – потрібно привчатись до праці та не лінуватись.

    Нині у приймальній комісії поряд з абітурієнтами можна побачити батьків, які допомагають їм у правильності вибору. Документи подавали на спеціальність Маркетинг та Менеджмент. У виборі спеціальності не сумнівалися, адже на ринку праці дані спеціальності є затребуваними. У виборі вузу їм допомогло наявність навчання у групах з викладанням дисциплін англійською мовою, наявність військової кафедри, розташування гуртожитків поблизу навчальних корпусів та помірна вартість навчання й проживання в гуртожитках.

   Під час вступної компанії, яка підходить до завершення, усі викладачі кафедри економічної теорії брали активну участь у комунікації з абітурієнтами через спілкування з вступниками, розповідаючи їм про переваги навчання в НУБіП України. Також завідувач кафедри професор Микола Талавиря та доцент Інна Гуща взяли участь в урочистостях, що були присвячені Дню Держвного Прапора і Дню Незалежності України.

   Вибір професії – це складний і відповідальний крок у житті кожного, тому його потрібно робити свідомо й обдумано.

  

Оксана Пащенко,

доцент кафедри економічної теорії

Інна Гуща,

 доцент кафедри економічної теорії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook