Ректорат обговорив варіанти організації нового навчального семестру з урахуванням можливої несприятливої епідеміологічної ситуації

20 липня 2020 року

16 липня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене, зокрема, організації нового навчального семестру з урахуванням можливої несприятливої епідеміологічної ситуації.
Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша виніс на розгляд два варіанти.
Перший передбачає очне навчання: для студентів 2-4 курсів бакалаврату з 25 серпня по 19 вересня, для першокурсників та магістрів першого року навчання з 21 вересня по 12 грудня, магістрів другого року навчання з 5 по 17 жовтня, решта – в дистанційному режимі. З 14 по 30 грудня екзаменаційна сесія: для студентів 2-4 курсу бакалаврату в онлайн режимі, а для решти – очно.
Другий варіант передбачає також початок навчання для студентів 2-4 курсів бакалаврату очно з 25 серпня по 19 вересня і потім також очно з 2 по 14 листопада. За схожим принципом сформований графік для першокурсників і магістрантів – зображений на малюнку.

Очне навчання буде проходити в дві зміни, з тривалими перервами і дотриманням усіх карантинних заходів. За обох сценаріїв у разі потреби передбачається очне навчання для окремих студентів або академічних груп за окремим графіком для відпрацювання лабораторних і практичних занять.
Після жвавої дискусії, урахування думки деканів факультетів та директорів ННІ, можливих сценаріїв розвитку подій, ректорат взяв за основу другий варіант. Проте остаточно рішення буде прийнято після напрацювання рекомендацій міністерств освіти і науки та охорони здоров’я.

Джерело

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook