Юлія Пилипенко: Мрію стати студенткою НУБіП і здобути фах агронома

14 липня 2020 року
    Як і багато її ровесниць і ровесників, які цьогоріч закінчують школу Юлія Пилипенко ще з початку свого останнього шкільного року багато думала майбутнє і сферу, в якій хотіла б себе реалізувати. Прийшла до висновку: аби стати успішною, потрібно здобути вищу освіту в топовому виші. Такому, як Національний університет біоресурсів і природокористування України.

- Тобто вища освіта, на твою думку, необхідна?
- Так. Це перша сходинка у дорослому житті. Адже вона дозволяє здобути професію, щоб згодом зреалізуватися в ній і забезпечити гідне життя собі і своїй родині.

- Чому обрала НУБіП України?
- Як я вже сказала, хочеться навчатися в топовому виші. А НУБіП входить до трійки кращих у столиці і взагалі є одним з найвідоміших українських університетів. Він захоплює своєю історією, традиціями, а найголовніше - дає велику кількість можливостей для розвитку і самореалізації.

- Яку обрала спеціальність і чому?
- «Агрономія». Обрала її з тих же міркувань, що й виш. Останніми роками вона стала однією з найбільш затребуваних. Тож гарний фахівець з дипломом агронома без роботи ніколи не залишиться. Переконана, професія агронома - одна з найпотрібніших для людства, а ще – ще труд і велика відповідальність.

- Про що мрієш?
- Поки що про одне - стати студенткою НУБіП і здобути бажану освіту. А далі вже прийде час й інших мрій…

Розмовляв магістр агробіологічного факультету,
Вадим Лук`ященко

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook