МАГІСТРИ ФАКУЛЬТЕТУ КОНСТРУЮВАННЯ ТА ДИЗАЙНУ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГАЛУЗЕВЕ МАШИНОБУДУВАННЯ» НА КАФЕДРІ НАДІЙНОСТІ ТЕХНІКИ НАВЧАЮТЬСЯ ОНЛАЙН

30 березня 2020, 13:59

Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р., наказу ректора № 247 від 11.03.2020 р. «Про заходи у НУБіП України зв’язку з оголошенням карантину» кафедра надійності техніки факультету конструювання та дизайнупроводить дистанційно навчальний процес.
Студенти факультету конструювання та дизайну завдяки організаційній роботі Деканатуз першого курсу знають, що таке дистанційне навчання, тому що вивчення теоретичного матеріалу, підготовку протоколів лабораторних і звітів самостійних робіт вони здійснюють за допомогою ЕНК.
Зокрема, для студентів освітнього ступеню «Магістр» спеціальності 133 - «Галузеве машинобудування», навчальний процес організовано завдяки використанню Навчального порталу НУБіП України (https://elearn.nubip.edu.ua/).
Для викладання дисципліни «Надійність технічних систем обладнання лісового» для студентів, що навчаються за освітньою програмою «Обладнання лісового комплексу» такожвикористовуються електронний навчальний курс. Він містить теоретичний матеріал, що складається з лекцій і презентацій, та практичний, що включає методичні вказівки та завдання для лабораторних і самостійних робіт.
В період карантину студенти 1-го року навчання магістратури працюють над виконанням першому модулю «Системні методи оцінки надійності систем».

Студенти закріплюють свої знання під час виконання лабораторних занять та надання звітів на перевірку. Здійснюється постійний діалог зі студентами шляхом спілкування через Viber та через e-mail.
C:\Users\Администратор\Desktop\Фото 1 сайт.jpg
C:\Users\Администратор\Desktop\Фото 2 сайт.jpg
Необхідно відмітити активність студентів магістратури при вивченні дисципліни «Надійність технічних систем обладнання лісового»та їх відповідальність під час навчального процесу в період карантинних заходів. Особливо слід відмітити студентів Олександра Кузнєцова, Олега Булаша, Олену Кілядзе та Вадима Криворученка, які не тільки старанно працюють над вивченням курсу, але й надають допомогу в організації роботи.
C:\Users\Администратор\Desktop\Фото сайт 3.jpeg
C:\Users\Администратор\Desktop\Фото сайт 4.jpg
Студенти магістратури, які навчаються за освітньою програмою «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва»при вивченні дисципліни «Надійність технічних систем технічного сервісу» поєднують різні форми навчання. В окремих випадках, коли в студентів обмежена можливість роботи на платформі Elern обмін матеріалів для вивчення та виконані завдання викладачі кафедри здійснюють через e-mail та Viber. 
Слід відмітити роботу старости групи Олександра Красновського, який не лише приймав активну участь в профорієнтаційній роботі кафедри надійності техніки, але і в період карантину творчо підходить до вивчення навчальних дисципліни, долучився до організації дистанційного навчання.

C:\Users\Администратор\Desktop\Фото сайт 5.jpg
Колектив кафедри дякує керівництву факультету тавідповідальному за супровід електронної платформи «Elern» Олександру Банномуза оперативну координацію роботи, консультації щодо виконання робіт та удосконалення курсів навчальних дисциплін.
Слід відмітити, щостудентська більшість з розумінням віднеслась до тимчасових змін у формі навчального процесу.
Побажаємо усім студентам, викладачам та співробітникам університету здоров’я, терпіння та взаєморозуміння.

Андрій Новицький,
завідувач кафедри надійності техніки

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook