Кафедра адміністративного менеджменту та ЗЕД провела І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Менеджменту зовнішньоекономічної діяльності»

6 березня 2020 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 20 лютого 2020 року кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності на виконання наказу ректора від 19.12.2019 р. №1354 провела І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Менеджменту зовнішньоекономічної діяльності». У заході взяли участь 65 студентів ОС «Бакалавр» (2, 3, 4 курси спеціальності 073 – «Менеджмент») та 8 студентів ОС «Магістр» (1 рік навчання спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент ЗЕД»), які продемонстрували членам оргкомітету олімпіади вміння вирішувати теоретичні і прикладні завдання з менеджменту ЗЕД.

До складу оргкомітету увійшли: голова оргкомітету – Галушко В.П., д.е.н., професор; члени оргкомітету – Мостенська Т.Л., д.е.н., професор; Діброва Л.В., к.е.н., доцент; Файчук О.М., к.е.н., доцент та секретар оргкомітету – Сарабай Н.С., асистент кафедри.

 За результатами І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади оргкомітет визначив наступних переможців:
  • серед студентів ОС «Бакалавр»: 1 місце – Чорна Дарія, 2 місце – Васильчук Тетяна, 3 місце – Кошева Анжеліка;

 

  • серед студентів ОС «Магістр»: 1 місце –Терновенко Оксана, 2 місце – Вакуленко Олександра, 3 місце – Бутенко Ярослав.
  • ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 073 – «Менеджмент» з дисципліни «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» (ОС бакалавр) і зі спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» (ОС магістр) буде проходити 15-16 квітня 2020 р. на базі Київського національного торговельно-економічного університету.
         За підсумками І етапу олімпіади, НУБіП України у КНТЕУ будуть представляти: Чорна ДаріяВасильчук Тетяна і Кошева Анжеліка (ОС «Бакалавр»), а також Терновенко Оксана і Вакуленко Олександра (ОС «Магістр»).
         Побажаємо перемоги нашим студентам, адже, як показує досвід, ми вміємо перемагати. Нагадаємо, що в минулому році студентка бакалаврату факультету аграрного менеджменту Кіндрат Софія посіла почесне третє місце при проходженні ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з «Менеджменту зовнішньоекономічної діяльності», тоді як три роки тому наша магістранта Тетяна Липницька стала переможницею.
    Олександр Файчук

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook