Юрій Андрусик - срібний призер третього відкритого чемпіонату НУБіП України «UNI – SPORTMАN НУБіП України – 2018»

16 травня 2018, 15:12

 

11 та 12 травня 2018 року в нашому університет відбувся третій відкритий чемпіонат НУБіП України «UNI – SPORTMАN НУБіП України – 2018» серед науково-педагогічних працівники і співробітників віком від 25 до 60 років.

Разом зі спортсменами НУБіП України змагалися представники ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів», Київського Національного університету будівництва і архітектури, депутати Київської міської ради, спортивно-масові діячі. Загалом, на старт змагань вийшли 24 учасники. Особливістю третього чемпіонату зі спортивного 15-борства стало те, що окрім переможців в абсолютному заліку, окремо визначались і нагороджувались учасники у вікових категоріях: «25 – 44 роки» і «45 років і старші».

Ідея проведення чемпіонату НУБіП України зі спортивного 15-борства серед науково-педагогічних працівників належить Сергію Кваші, проректору з навчальної і виховної роботи НУБіП України. Потрібно зазначити, що аналогів цих змагань не має в жодному закладі вищої освіти України і світу!

За два дні спортсмени приймали участь в змаганнях з 15 видів спорту, котрі були обрані ними з 25 запропонованих. Справжній спортивний азарт і запекла боротьба вирували на спортивних майданчиках кафедри фізичного виховання (настільний теніс, дартс, стрибки в довжину з місця, метання малого м’яча, біг 60 м, волейбол, стрітбол, футбол, гандбол, жим штанги лежачи, шахи і шашки), в тирі кафедри військової підготовки (кульова стрільба) та клубах більярду і боулінгу.

Срібним призером третього відкритого чемпіонату НУБіП України «UNI – SPORTMАN НУБіП України – 2018» в абсолютному заліку став Юрій Андрусик, доцент кафедри садівництва ім. професора В.Л. Симиренка, який на 9 балів випередив бронзового призера змагань Сергія Вербицького, старшого викладача кафедри фізичного виховання, майстра спорту України міжнародного класу з карате кіокушин. У напруженій боротьбі Юрій переміг в окремих видах програми: стрибки в довжину з місця, метання малого м’яча, волейбол, боулінг та зайняв 2 місце в дартсі та 3 місце в змаганнях з бігу на 60 м.

У підсумку він набрав 96 балів (сума місць з 15 видів) і на 29 балів відстав від переможця – завідувача кафедри фізичного виховання, майстра спорту України міжнародного класу з міні-футболуМиколи Костенка.

Переможцям змагань в окремих видах стали:

1.                 Стрільба кульова – Ростислав Тарасенко, голова первинної профспілкової організації НУБіП України, набравши 45 балів та випередив на 4 бали Сергія Квашу, проректора з навчальної і виховної роботи НУБіП України (41 бал).

2.                 Теніс настільний – Костянтин Махно, доцент кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного, перемігши у фінальній зустрічі Ростислава Тарасенка, голову первинної профспілкової організації НУБіП України.

3.                 Дартс – Олександр Новак, доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського, набравши 48 балів та випередив на 2 бали Юрія Андрусика, доцента кафедри садівництва ім. В.Л. Симиренка.

4.                 Стрибки в довжину з місця – Юрій Андрусик, доцент кафедри садівництва ім. В.Л. Симиренка, з результатом 2 метри 74 сантиметри.

5.                 Шашки – Сергій Кваша, проректор з навчальної і виховної роботи НУБіП України, перемігши у фінальній партії Тараса Лендєла, старшого викладача кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І.Мартиненка.

6.                 Шахи – Микола Костенко, завідувач кафедри фізичного виховання, перемігши у фінальній зустрічі Тараса Євсюкова, декана факультету землевпорядкування.

7.                 Метання малого м’яча – Юрій Андрусик, доцент кафедри садівництва ім. В.Л. Симиренка, метнувши м’яч на відстань 66 метрів 30 сантиметрів.

8.                 Біг 60 м – Сергій Олександренко, викладач фізичного виховання ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів» з результатом 7,6 секунд, 2 місце зайняв Андрій Спірочкін– 7,7 секунд.

9.                 Гандбол – Микола Костенко, завідувач кафедри фізичного виховання, перемігши у фінальному поєдинку Миколу Вишневського, викладача кафедри фізичного виховання.

10.            Волейбол – Юрій Андрусик, доцент кафедри садівництва ім. В.Л. Симиренка, набравши 38 балів та на три бали випередив Миколу Вишневського, викладача кафедри фізичного виховання (35 балів).

11.            Баскетбол – Костянтин Махно, доцент кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного, набравши в сумі 12 балів, випередивши на 1 бал Сергія Вербицького, старшого викладача кафедри фізичного виховання (11 балів).

12.            Футбол. Змагання з футболу відбувалися у вигляді ударів по воротах з відстані 20, 25, 30, 35, 40 та 45 метрів. Переможцем став Микола Костенко, завідувач кафедри фізичного виховання (45 метрів), 2 місце – Олексій Бешун, доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем (40 метрів).

13.            Жим штанги лежачи – Олександр Новак, доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського, піднявши вагу 93 кілограми, на другому місці з результатом 90 кілограмів одразу двоє учасників: Микола Костенко, завідувач кафедри фізичного виховання та Сергій Вербицький, старший викладач кафедри фізичного виховання.

14.            Більярд – Микола Костенко, завідувач кафедри фізичного виховання набравши 11 балів.

15.            Боулінг – Юрій Андрусик, доцент кафедри садівництва ім. В.Л. Симиренка, набравши 140 балів, випередивши лише на два бали Тараса Лендєла, старшого викладача кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка (138 балів).

Це було справжнє свято спорту і мужності, та не дивлячись на «дух суперництва», який присутній на будь-яких змаганнях, під час проведення чемпіонату, панувала дружня та весела атмосфера. Всі учасники змагань отримали заряд енергії, оптимізму та позитивних емоцій!

 

 

За матеріалами Олени Отрошко,

головного судді змагань

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook