Абітурієнтка юридичного факультету Анжеліка Шестерненкова: батьки-юристи – найкращий приклад для наслідування

23 грудня 2019 року
     Анжеліка Шестерненкова твердо вирішила опанувати фах юриста. І університет вже обрала: однозначно – НУБіП України. Приємно зустріти таку цілеспрямованість та замотивованість при виборі фаху. Зазвичай, сьогоднішні абітурієнти не можуть визначитися з професією, а тому вступають на спеціальності відповідно до тренду, або куди легше пройти.


  • То звідки прагнення опанувати фах юриста?

     – Батьки з дитинства становлять для мене найбільший авторитет. Особливо мама, з якої я завжди намагаюся брати приклад. Вона – юрист, понад 20 років очолювала юридичний відділ Департаменту охорони здоров'я Київської області, тож за її роботою я спостерігала змалечку. А оскільки була дуже зацікавлена, то дедалі більше вникала в суть її роботи з документами та нормативно-правовими актами. Тому фах обрала майже одразу.

  • А чому саме НУБіП України?

     – По-перше, я навчаюсь неподалік від університету і часто бувала в студентському містечку. Мені це нагадало американські фільми, у яких студенти і навчаються, і активно проводять час, і відпочивають разом. Атмосфера в кампусі дуже цікава і хотілося б стати частинкою цього соціуму.
     По-друге, коли детально ознайомилася з інформацією в інтернеті, зрозуміла: НУБіП України є справді масштабний виш, у всіх значеннях цього слова – і за рейтингом, і за кількістю студентів, і за викладацьким складом, і за науковими дослідженнями. Сподіваюся, вже влітку наступного року у мене все вийде і я стану студенткою юридичного факультету.

  • Які маєш уподобання?

     – Спорт (басейн, волейбол, фітнес), танці, творчі вечори, люблю читати. Сподіваюся, у НУБіП продовжу всім цим займатися у вільний від навчання час.

  • Дякую і будемо раді тебе бачити серед студентів юридичного факультету.

Розмовляв Євгеній Шульга
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook