Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності відкриває нові горизонти в навчанні

9 листопада 2019 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

           9 листопада 2019 р. на факультеті аграрного менеджменту відбувся ще один «День відкритих дверей». Цього разу майбутні студенти завітали на кафедру адміністративного менеджменту та ЗЕД.

Колектив кафедри гостинно вітав Антоніну Корнієнко зі студентами Таращанського державного технічного та економіко-правового коледжу і Наталію Хмелько разом з учнями еколого-природничого ліцею №116 міста Києва.

Зустріч розпочалась з дружньої неформальної розмови між гостями і викладачами кафедри.

Заступник декана Лариса Карпенко презентувала аудиторії здобутки факультету аграрного менеджменту: узгоджені з вимогами ринку праці навчальні плани, міжнародну мобільність студентів і викладачів, можливість проходження виробничої практики на кращих вітчизняних і закордонних підприємствах, матеріальну базу, умови для відпочинку та спорту.

Гості отримали максимум інформації про особливості навчання саме на кафедрі адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності від її завідувача Тетяни Мостенської, яка розповіла про сучасні навчальні програми, можливість отримати вищу освіту, поєднуючи навчання та практичний досвід, високу конкурентоспроможність випускників на ринку праці, закликала зробити правильний вибір для комфортного навчання та впевненості у своєму майбутньому.

Школярі та студенти коледжу також відвідали кабінети та лекційні аудиторії, де майбутні менеджери отримують сучасні знання і готуються стати висококваліфікованими спеціалістами.

Колектив кафедри щиро вдячний керівництву Таращанського державного технічного та економіко-правового коледжу та еколого-природничого ліцею №116 міста Києва за організацію зустрічі та активну співпрацю.

Адміністрація кафедри дякує всім викладачам за професіоналізм та відмінну командну роботу.

Тетяна Мостенська,

завідувач кафедри адміністративного

менеджменту та ЗЕД

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook