НАШ ВИБІР – ФАКУЛЬТЕТ КОНСТРУЮВАННЯ ТА ДИЗАЙНУ НУБІП УКРАЇНИ!

25 жовтня 2019, 18:44

 

 

 

Доцент кафедри механіки Яременко В.В. факультету Конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України спілкувався з випускниками Конотопського Індустріально-Педагогічного Технікуму, а нині студентами першого курсу факультету Конструювання та дизайну. Відвідав студентів на занятті з теоретичної механіки, яке проводив професор кафедри механіки Головач І.В.

 

 —Розкажіть, будь ласка, про себе.
— Ми студенти першого курсу Дяченко Олег, Носков Дмитро, Бабич Владислав та Стрілець Дмитрій закінчили Конотопський Індустріально-Педагогічний Технікум Сумської області за спеціальністю експлуатація і ремонт машин та обладнання агропромислового виробництва.

 

Конотопський Індустріально-Педагогічний Технікум 
З шкільних років мріяли стати висококваліфікованими інженерами, та працювати в галузі машинобудування. Бажаємо забезпечити достойне життя для своїх майбутніх родини та батьків. Любимо подорожувати по історичних місцях України, займаємось спортом. Мріємо побувати за кордоном на стажуванні, щоб з набутими знаннями та досвідом примножувати економічну та технічну могутність нашої держави.

 

— Звідки Ви дізналися про НУБіП України?
— Про університет ми дізналися з інтернету, коли визначалися з напрямком свого подальшого навчання. Знаходили багато позитивних відгуків про НУБіП України. Потім приїхали до університету на день «відкритих дверей». Університет нам одразу сподобався. Він зручно розташований, комфортний, затишний, знаходиться в парковій зоні. Має зручні гуртожитки та гарний спортивний комплекс. Не менш важливим є наявність військової кафедри, що дає можливість отримати військову спеціальність як одну з додаткових перспектив для подальшого працевлаштування. Сподобалось також відношення до нас працівників деканату, а також професора кафедри механіки Булгакова В.М., який провів з нами цікаву бесіду та екскурсію по факультету. Після усього побаченого ми вирішили вступати до НУБіП України на факультет конструювання та дизайну

 

— Що очікуєте від навчання в Університеті?
— Окрім вивчення навчальних дисциплін зі спеціальності ми можемо додатково відвідувати курси іноземних мов, знання яких, в свою чергу, нададуть нам більше можливостей у реалізації як фахівців в сучасному насиченому конкуренцією ринку праці. Під час навчання плануємо максимально використовувати всі можливості, що надає НУБіП України, зокрема проходити стажування за кордоном, отримати новітні знання від висококваліфікованих викладачів, набути сучасних практичних навичок та знань в галузі сільськогосподарського машинобудування.

 

— Бажаємо Вам досягнення поставленої мети та успіхів у подальшому навчанні!

 

Вадим Яременко,
доцент кафедри механіки




 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook