ЗВІТ про проведення ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів

«Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства» 19-20 квітня 2012 р.
На пленарному засіданні виступило 8 (вісім) чоловік, а саме:
- С.Д. Мельничук, директор Українського ННІ якості біоресурсів та безпеки життя НУБіП України, доктор біологічних наук, професор, член-кореспондент НААН України. Привітання учасників Конференції.
- Л.В. Баль-Прилипко, декан факультету якості, стандартизації та сертифікації продукції АПК НУБіП України, доцент, кандидат технічних наук. «Сучасний стан та перспективні напрями розвитку виробництва м′ясних продуктів дитячого харчування».
- Н.Ю. Ключко, к.т.н., доцент кафедри харчової біотехнології Калінінградського державного технічного університету, Російська федерація. «Основные научные направления в области пищевой биотехнологии в калининградском государственном техническом университете».
- Г.Д. Гуменюк, професор кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції НУБіП України, доктор сільськогосподарських наук. «Реформування системи державного нагляду і контролю за безпечністю харчової і сільськогосподарської продукції».
- І.П. Тавлуй, асистент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції НУБіП України. «Оцінювання вищого навчального закладу за критеріями моделі ділової досконалості».
- Т.К. Лебська, завідувач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів НУБіП України, д.т.н., професор. «Стан та перспективи розвитку продукції з гідробіонтів в Україні».
- В.В. Недосєков, директор НДІ здоров’я тварин, доктор ветеринарних наук, професор, лауреат премії уряду Російської Федерації в галузі науки і техніки. «Емерджентні інфекції».
- О.В. Яблонська, професор кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології НУБіП України, доктор ветеринарних наук. «Харчові токсикоінфекції».
Під час Конференції працювало 7 секцій, а саме:
1. Стандартизації і сертифікації продукції АПК та технологій і засобів її виробництва.
2. Інноваційні технології переробки продовольчої сировини.
3. Процесів і обладнання переробки продукції АПК.
4. Біології та патології тварин, лабораторної діагностики їх здоров’я та якості і безпеки продукції тваринництва.
4.1. Біології продуктивних тварин.
4.2. Патології продуктивних тварин.
4.3. Мікробіології сировини і харчових продуктів тваринного походження.
5. Управління родючістю ґрунтів і якістю сільськогосподарської продукції.
6. Сучасні аналітичні методи аналізу показників якості та безпечності с.-г. сировини та продовольства.
7. Санітарії та гігієни переробних підприємств АПК.
Від України у Конференції прийняло участь:
- студентів: 396;
- молодих учених: 104;
- разом: 500.
Із зарубіжних країн у Конференції прийняло участь:
- студентів: 18;
- молодих учених: 35;
- разом: 53.
Разом по конференції: 553.