ЗВІТ про проведення ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів

28 квітня 2012 року
м. Київ, НУБіП України

«Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства» 19-20 квітня 2012 р.

Програма конференції

Збірник праць (частина І)

Збірник праць (частина ІІ)

На пленарному засіданні виступило 8 (вісім) чоловік, а саме:

  1. С.Д. Мельничук, директор Українського ННІ якості біоресурсів та безпеки життя НУБіП України, доктор біологічних наук, професор, член-кореспондент НААН України. Привітання учасників Конференції.
  2. Л.В. Баль-Прилипко, декан факультету якості, стандартизації та сертифікації продукції АПК НУБіП України, доцент, кандидат технічних наук. «Сучасний стан та перспективні напрями розвитку виробництва м′ясних продуктів дитячого харчування».
  3. Н.Ю. Ключко, к.т.н., доцент кафедри харчової біотехнології Калінінградського державного технічного університету, Російська федерація. «Основные научные направления в области пищевой биотехнологии в калининградском государственном техническом университете».
  4. Г.Д. Гуменюк, професор кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції НУБіП України, доктор сільськогосподарських наук. «Реформування системи державного нагляду і контролю за безпечністю харчової і сільськогосподарської продукції».
  5. І.П. Тавлуй, асистент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції НУБіП України. «Оцінювання вищого навчального закладу за критеріями моделі ділової досконалості».
  6. Т.К. Лебська, завідувач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів НУБіП України, д.т.н., професор. «Стан та перспективи розвитку продукції з гідробіонтів в Україні».
  7. В.В. Недосєков, директор НДІ здоров’я тварин, доктор ветеринарних наук, професор, лауреат премії уряду Російської Федерації в галузі науки і техніки. «Емерджентні інфекції».
  8. О.В. Яблонська, професор кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології НУБіП України, доктор ветеринарних наук. «Харчові токсикоінфекції».

Під час Конференції працювало 7 секцій, а саме:

1. Стандартизації і сертифікації продукції АПК та технологій і засобів її виробництва.

2. Інноваційні технології переробки продовольчої сировини.

3. Процесів і обладнання переробки продукції АПК.

4. Біології та патології тварин, лабораторної діагностики їх здоров’я та якості і безпеки продукції тваринництва.

4.1. Біології продуктивних тварин.

4.2. Патології продуктивних тварин.

4.3. Мікробіології сировини і харчових продуктів тваринного походження.

5. Управління родючістю ґрунтів і якістю сільськогосподарської продукції.

6. Сучасні аналітичні методи аналізу показників якості та безпечності с.-г. сировини та продовольства.

7. Санітарії та гігієни переробних підприємств АПК.

Від України у Конференції прийняло участь:

  • студентів: 396;
  • молодих учених: 104;
  • разом: 500.

Із зарубіжних країн у Конференції прийняло участь:

  • студентів: 18;
  • молодих учених: 35;
  • разом: 53.

Разом по конференції: 553. 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook