ФЕСТИВАЛЬ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКИ – 2019

7 травня 2019 року
    06 травняв рамках VIII «Фестивалю студентської науки – 2019» НДІ рослинництва та ґрунтознавства і НДІ фітомедицини, біотехнологій та екології провели І етап фестивалю.  Як відомо, «Фестиваль студентської науки» проходить в НУБіП України в рамках святкування Дня науки з метою залучення студентської молоді до наукової роботи та покликаний розповісти про діяльність, здобутки та перспективи розвитку студентських наукових гуртків університету.
 
      Відкрили захід директор НДІ рослинництвата ґрунтознавства, доктор сільськогосподарських наук Ганна Ковалишина та директор НДІ фітомедицини, біотехнологій та екології, доктор сільськогосподарських наук Юлія Коломієць. Було зазначено, що гуртківці володіють великим потенціалом, який дозволить в майбутньому здійснити різноманітні наукові дослідження та звершення.
     До складу журі входили Голова Спілки молодих вчених НУБіП України – Марина Галат, голова Ради молодих вчених факультету аграрного менеджменту Олена Четверик, голова Ради аспірантів НДІ техніки і технологій Олександр Западловський; заступника голови Ради аспірантів ННІ лісового і садово-паркового господарства Сергій Максімцев.
     Здобутки представляли 23 студентські наукові гуртки.  Гуртки оцінювалися за такими критеріями як: змістовне наповнення презентації, результативні показники проведеної роботи протягом навчального року та стратегія розвитку студентського наукового гуртка.
 
      В результаті роботи журі обрано переможців І етапу «Фестивалю студентської науки – 2019».
      Агробіологічний факультет:
1 місце – гурток «Харчові добавки «За» і «Проти» (науковий керівник Кравченко О.О.), 199 балів.
2 місце розділили 2 гуртки – «Селекціонер-генетик» (науковий керівник доц. Жемойда В.Л.) і «Технолог» (науковий керівник доц. Ящук Н.О.);
3 місце – гуртки «Ґрунтознавець» (науковий керівник доц. Бережняк М.Ф.) та «Антиоксиданти в харчовій промисловості» (науковий керівник доц. Хижан О. І.)
     Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології:
1 місце – гурток «Агробіотехнологія» (науковий керівник Лобова О.В.), 202 бали;
2 місце – гурток з біотехнології рослин (науковий керівник доц. Коломієць Ю.В.) і гурток «Екологія довкілля» (науковий керівник доц. Бережняк Є.М.);
3 місце – гурток радіобіології (науковий керівник асист. Ільєнко В.В.).
 
     Вітаємо переможців та бажаємо успіхів у нових наукових звершеннях та у ІІ етапі фестивалю, що пройде 14 травня 2019 року. 
 
     Висловлюємо подяку всім науковим керівникам студентських гуртків, які сприяють розвитку талановитої молоді в науці та інноваційній діяльності нашого університету. Особливу подяку висловлюємо директорам НДІ рослинництва та ґрунтознавства і НДІ фітомедицини, біотехнологій та екології.
Юлія Дмитренко
Голова Ради молодих вчених

агробіологічного факультету 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook